Mariana Prachařová, dcera herečky Dany Batulkové (64) a herce Davida Prachaře, by prý časem chtěla žít někde v domku se zahradou. Prozatím je ale jejím palácem útulný byt na Letné, který si už druhým rokem zvelebuje k obrazu svému - dominují mu především jemné, pastelové barvy, a hlavně její oblíbená růžová barva. Zatímco nedávno ukázala Mariana na sociální síti svou ložnici, nyní se pochlubila obývákem.

„Je pro mě hrozně důležitý se doma cítit dobře, a po Novém roce jsem si to tu zas chtěla trochu pozměnit. Nakopnout ten začátek roku barvama. A miluju to,“ pochvalovala si tato talentovaná mladá žena, co se kromě instagramu a tvoření videoblogů na platformu youTube věnuje i hudbě, moderování a příležitostně i herectví. Své snažení dokumentovala i několika fotkami, co jinak umírněný byt skutečně rozsvítily.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu... Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Kromě veselých obrazů na zdi za televizí, kterými nahradila černobílé snímky, co tam byly předtím, byt rozzářily drobné dekorace, svíčky, i veselý, duhový koberec v obývacím pokoji i v koupelně, kde přibyly malé koberečky ve tvaru rozesmáté kytičky a srdíčka s nápisy „self love, self care“ (tedy „sebeláska, sebepéče“). Kdo by ale čekal, že mladou umělkyni přišly tyto doplňky na majlant, ten je na omylu - leccos nakoupila skrze čínské online obchody.

Fotogalerie
64 fotografií