Herec Jakub Prachař, jenž v komedii Vyšehrad: Fylm ztvárňuje manažera poněkud natvrdlého fotbalisty Julia "Lavi" Lavického v podání Jakuba Štáfka (31), pojal filmovou premiéru jako velké rodinné setkání. Podpořit ho sem přišla totiž nejenom maminka a zároveň i herečka Dana Batulková (64), ale i mladší sestra Mariana (27). A nejenom to –⁠ do kinosálu usedla i jeho půvabná přítelkyně, původem makedonská herečka Sara Sandeva (24), se kterou se dal dohromady během natáčení seriálu Dvojka na zabití. Jí pro změnu dělal společnost tatínek i mladší bratr Teo, jenž je sám fotbalistou.

Na první pohled bylo zjevné, že rodiny se navzájem již dobře znají –⁠ Sara, která mimochodem září i v zahraničních filmech (v srbském historickém dramatu Nečistá krev dokonce ukáže ňadra), se neustále otáčela na "tchyni" Batulkovou a vyměňovala si s ní postřehy, a skvěle se bavil i tatínek Antonio, jenž má bistro v centru Prahy. Na fotografy neustále dělal rozverné obličeje a gangsterská gesta. A sám Jakub? Ten byl jednou z hvězd celého večera, a tak dělal garde jiné krásce –⁠ herečce Šárce Vaculíkové (34), co v zelenkavém sáčku doplněném dlouhou sukní vypadala jako víla.

VIDEO: Lavimu pauza prospěla, říká Štáfek. Rosický a Berger by byli dobří herci

Video
Video se připravuje ...

Dloubák: Lavimu pauza prospěla, říká Štáfek. Rosický a Berger by byli dobří herci iSport TV

Kromě něj se dostavil právě Štáfek, po jehož boku byla půvabná přítelkyně Dominika Doležalová. S tou má herec, jenž se proslavil díky seriálu Ulice, dceru Olivii (1) –⁠ rusovláska Dominika však byla v lesklých růžových šatech tak štíhlá, že by člověk rozhodně netipoval, že se loni počátkem dubna stala maminkou. Nechyběla ani herečka Veronika Khek Kubařová (34), které to s novým účesem, takzvaným mikádem, velice slušelo, herci Lukáš Pavlásek (43) a Ondřej Pavelka (66), modelka Karolína Krézlová (34), nebo třeba sportovní komentátor Jaromír Bosák (54), který celou akci moderoval. Ale podívejte se do naší galerie a uvidíte sami...

Fotogalerie
73 fotografií