Jakub Prachař (38) možná ještě ani netuší, co chystá jeho partnerka herečka Sara Sandeva. V létě to totiž vypadá na veselku.  A rovnou na Balkánu. „Snažím se do Makedonie jezdit dvakrát do roka, ale bohužel kvůli covidové situaci to teď nešlo, takže jsem tam teď dva roky nebyla, ale v létě se tam chystám, protože babička s dědou budou mít zlatou svatbu, tak tam jedeme celá rodina,“ přiznala v rozhovoru na DVTV Sandeva. 

Hlavně, aby velká balkánská svatba nevyděsila partnera Jakuba Prachaře. Ona taková svatba na Balkáně se řadí skoro do umělecké disciplíny. Svatby se tu překlápějí v koncerty, na které se sjíždějí posluchači ze širokého okolí. „Bude to velké a moc se těším,“ dodala Sandeva, která přestože balkánskou zemi opustila, když jí byly dva roky, cítí se být stále spíše Makedonkou.

„Makedonie ve mně je a myslím si, že bude celý život, cítím se být stále Makedonkou, ale velmi ovlivněnou Českem a českou kulturou. Tím, že mám oba rodiče Makedonce, tak ta výchova je opravdu víc balkánská, makedonská,“ prozradila Sandeva, která tvoří pár s o třináct let starším Jakubem Prachařem. Ale jak sama tvrdí: „U Jakuba to nejde vůbec poznat,“ směje se Sandeva. A Prachař může být rád, že má Sandevu po svém boku. Když se totiž rodiče Sary před mnoha lety rozhodovali, kam z Makedonie odejdou, ve hře byla ještě Austrálie. Nakonec zvítězila Česká republika, kde rodiče herečky provozují bistro, a dokonce tam příležitostně zaměstnávají i dceru. „V rodinném bistru pořád pomáhám, tam nikoho nezajímá, že jdu z role do role,” říká v rozhovoru  s nadsázkou herečka Sara Sandeva.

VIDEO: Překvapení pro Prachaře! V pořadu Inkognito hádal svou partnerku Sandevu!

Video
Video se připravuje ...

Překvapení pro Prachaře! V pořadu Inkongito hádal svou partnerku Sandevu FTV Prima

Fotogalerie
25 fotografií