Všechny v sále to zarazilo, studio na chvilku zcela ztichlo. „Je to trošku možná lehce nekorektní, co teďka řeknu, ale to se skutečně stalo,“ začal Vojta své vyprávění.

„Můj známý měl na návštěvě před šesti, sedmi lety kamaráda z Ameriky. A viděl u nás v televizi nějaký pořad, který moderovala Saskia Burešová,“ pokračoval Kotek a uculoval se u toho pod vousy.

„Řekl tomu mému kamarádovi neuvěřitelnou věc. Že nechápe, jak je možné, že je Česká republika takhle dopředu před Amerikou. Že u nás tady v Česku moderují pořady translidi!“ korunoval herec svou historku. 

„Myslím, že jsi skončil v televizi, Vojto!“ poklepal mu na rameno moderátor Petr Vojnar (46), který byl v Kotkově týmu i s Luckou Vondráčkovou (42). „Vojto, to je moje, tyhle hnusárny!“ přisadil si po ponížení hlasatelky kapitán druhého týmu Jakub Prachař (38), který si v podobných historkách libuje. A moderátor pořadu Libor Bouček (41) to završil slovy: „Dneska se nám to prohodilo! Začínám mít trošku strach...“

Dáma mlčí

Těžko říct, proč si oblíbený a jindy velmi galantní herec vybral právě Saskii Burešovou, která je dáma každým coulem. Navíc se z Vojtovy uštěpačné věty stal pouták na pořad, který Prima vysílá právě v pátek večer. Bývalá hlasatelka, která na ČT uvádí každou neděli oblíbené Kalendárium, se k celé věci zatím nijak nevyjádřila.

Transgender (zkráceně trans) osoba je taková osoba, jejíž skutečný gender se neztotožňuje s tím, který má od narození.

VIDEO: Vojta Kotek o dvojroli v novém filmu Jana Svěráka Betlémské světlo

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek o dvojroli v novém filmu Jana Svěráka Betlémské světlo Bioscop

Fotogalerie
39 fotografií