Boučkovu novou show Overtime si mohou posluchači naladit na pražské rádiové frekvenci 90,3 FM, v živém internetovém přenosu, ve formě podcastu dostupném na webu expresfm.cz i v DAB vysílání v Ostravě, Plzni a Praze.

„Posluchače čeká mix zábavy a informací, jak to dělám už dvě desetiletí. Zároveň možná i pohled na současný svět očima střízlivého čtyřicátníka, který se chce orientovat a záleží mu na tom, kde jeho dítě bude vyrůstat. Vzhledem k věku možná i pohled přirozeně sarkastický,“ říká k nové show Bouček a dodává: „Expres FM má unikátní playlist, který bych charakterizoval jako městský či metropolitní. Zní jinak než ostatní rádia. Je to pro mne nostalgie, protože před devatenácti lety jsem zde po boku Miloše Pokorného dělal moderátorskou maturitu a vyhlížel mediální vysoké školy. Miloš tu je, tak se zas zkusím přidat. Snad to nebude univerzita třetího věku.“

Bouček posílí moderátorský tým rádia Expres FM, který tvoří moderátoři Ranního klubu – Miloš Pokorný, Barbara Hacsi a Michal Plšek – Dopoledního a Odpoledního vysílání – Václav Mašinda a Veronika Koloušková, Show IF na Expres FM s Ivou Frühlingovou, Večerní show s Vladem Pavlíkem, Radkem Honcem a Adélou Elbel a víkendové vysílání s Martinem Vévodou.

Libor Bouček se poprvé začal pravidelně v éteru i v televizi objevovat v roce 1999. V rámci své letité kariéry se stal neobyčejně všestranným moderátorem, který zvládá zábavní televizní show, hudební galavečery, soutěže krásy, ale i zpravodajské či sportovní relace, největší sportovní podniky u nás i odborné konference. Moderoval televizní pořady jako Český slavík, Česká Miss, Pevnost Boyard nebo Nový den. Boučka si posluchači pamatují také z rádií Frekvence 1 či Evropa 2. Momentálně moderuje zábavnou vědomostní show Máme rádi Česko a panelshow Inkognito, na CNN Prima News od roku 2020 moderoval ranní blok Nový den. Z něj odešel v létě 2021.

VIDEO: Libor Bouček drandí s kočárkem po kolonádě: Druhé dítě nejde tak, jak by mělo!

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček drandí s kočárkem po kolonádě: Druhé dítě nejde tak, jak by mělo! Markéta Reinischová

Fotogalerie
22 fotografií