Rytmus a Jasmina (32) cestování milují. Svou vášeň neomezili ani po narození malého Sanela (2) a namísto toho zkrátka cestují ve třech. V půlce ledna vyrazili na africký Mauricius, po několika dnech ale zjistili, že to možná úplně nejlepší volba nebyla. 

„Život umí být nádherný, když splní všechny tvoje představy. Vidět západy slunce v různých částech světa ve mně evokuje pocit vděku,“ rozplýval se ještě v úterý Rytmus a chlubil se videem, jak se malý Sanel cachtá ve vodě. 

O chvíli později ale krásný ostrov zasáhl cyklón Batsirai. „Kamarádi, i toto je Mauricius a i toto zažívají lidé tady pravidelně... Je mi velmi líto všech, kterých se takovéto katastrofy dotknou a velmi jim zkomplikují život a živobytí a o to víc jsem vděčná za všechno, co máme, nic není samozřejmost,“ informovala ve čtvrtek Jasmina u fotky, na které objímá Sanela před převrácenou boudou. Rodině slavného rappera se naštěstí nic nestalo.

Ve stejný okamžik zůstala na Mauriciu uvězněná i rodina Libora Boučka (41). „Když se příroda postaví proti vám, nepomůže nic, ani zkušený reportér,“ stýskal si moderátor na svém instagramu. 

Pro Boučka byl ale příchod cyklónu skoro nostalgický. Když se zde totiž před lety dávali s manželkou Gábinou dohromady, řádil zrovna cyklón také. 

„Ten den se na Mauricius začal řítit cyklon. Jako dnes. V Česku jsme měli dva týdny premiéra Sobotku a odhadovali, jak silný bude. Jen málokdo věřil v to, čeho bude schopná o pár dní později Eva Samková a jen doufali, že kouzlo Martiny Sáblíkové neskončí,“ zavzpomínal na chvíle před osmi lety. 

„A teď jsme tady. Cyklon, Mauricius, pokoj s výhledem na oceán. A nejsme ani výprava České Miss, ani dvojice v tropech, ale jsme Tři. A i když mi to přijde jako včera, čas letí, a já jsem šťastnej, že těch osm let je zcela nezapomenutelnejch. A děkuju za přijetí všech nešvarů a chyb, co mám,“ poděkoval veřejně manželce Gábině. 

VIDEO: Rytmus maká, je pro mě motivací, hlásí po bitvě s rapperem Boráros 

Video
Video se připravuje ...

Rytmus maká, je pro mě motivací, hlásí po bitvě s rapperem Boráros iSport TV

Fotogalerie
99 fotografií