Libor Bouček má na festivalu svou tradiční talk show, kde každý podvečer vyzpovídá tři hosty. První víkend tady byl sám, takže se hodně věnoval kamarádům. 

„Má to jiný rozměr, první víkend jsem tady byl s kamarádem Máriem a panem Procházkou, to jsme si prošli zahájením, pak jsem moderoval, v neděli jsem padl. Teď je druhá půlka, mám tady manželku se synem a otočilo se to. Už nechodím spát v 6:30 ráno, ale v 6:30 ráno vstávám. A najednou vidím, co festival opravdu nabízí – filmy, různé besedy...,“ řekl Blesku Bouček

VIDEO: Potřetí ženatý Bouček promluvil o dětech! Příbuzné tím asi nepotěší

Video
Video se připravuje ...

Potřetí ženatý Bouček promluvil o dětech! Příbuzné tím asi nepotěší. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

S manželkou a synkem v kočárku korzuje po kolonádě, kde nasává festivalovou atmosféru. Početí prvního syna a jeho narození bere Libor jako zázrak. Je v plánu další dítě? „Na tohle neumím odpovědět já, ani žena. My to necháváme osudu. Myslím si, že jeden z největších z problémů co naše generace, i ta generace potom má, je to, že to nejde tak rychle, jak by to mělo jít. My budeme rádi, když přijdou dva tři Albertové, ale když to nepůjde, budeme rádi za jednoho,“ netají se moderátor, který dlouho po dítěti toužil. Ale jak sám řekl: Není to bohužel tak jednoduché. 

Fotogalerie
45 fotografií