Johnny Depp od prvních okamžiků nešetří úsměvy, typickými gesty a nechybí ani vřelá objetí s prezidentem festivalu Jiřím Bartoškou. Už je jasné, co mají společného – vášeň ke kouření. Jakmile Johnny mohl, okamžitě si zapálil cigaretu a náležitě si ji vychutnával. S cigárem v ruce zdravil i fanoušky před Puppem, kam dorazil před půlnocí.

Letos se kvůli covidu uvítací rituály u hotelu Pupp zrušily, hosté putují rovnou do izolace, kde se podrobují testování, a ani Michael Caine (88) nebo Johnny Depp nemají výjimku. Jen co se ubytují, navštíví je na pokoji testovací četa, která po odebrání vzorků vystaví výsledek testu. 

VIDEO: Jiří Bartoška: Jak se mi podařilo zlákat Johnnyho Deppa!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Bartoška: Jak se mi podařilo zlákat Johnnyho Deppa! Markéta Reinischová

Depp do Varů dorazil ve svém oblíbením outfitu à la bezdomovec a překvapil, co všechno se dá nacpat do horních kapes u džísky. 

Levou kapsu zaplnil různými typy tužek na psaní, přičemž jedna vypadá jako konturovací tužka na oči, Johnny si občas jako po vzoru své role piráta z Karibiku oči tužkou zvýrazňuje, mezi tím vším měl zasunutý cestovní pas. 

Z pravé kapsy mu trčel štětec, pak zřejmě strojek na elektronickou cigaretu a další fix. Johnny je na své fanoušky připraven a doufejme, že své psací potřeby brzy tasí a začne se fanouškům podepisovat. 

Hollywoodská star se dnes ve 14 hodin na červeném koberci před hotelem Thermal přivítá s fanoušky. Posléze v hlavním sále uvede film RapStory, který i produkoval.

Fotogalerie
97 fotografií