Ve svých 19 letech Iva pěvecky prorazila ve Francii. Spřátelila se tam s interpretkou slavného hitu Joe Le Taxi – a díky tomu i s jejím tehdejším přítelem Deppem. „Setkávali jsme se především na koncertech. Nejvíce si pamatuji vystoupení ve slavné Olympii, tam jsme se seznámili. Vanessa vystupovala přede mnou a byla tam tehdy i s Johnnym, kterého mi také představila,“ řekla Blesku sama Frühlingová.

Manažeři v akci

Teď se s Deppem dobrých deset let neviděli. Až nyní přichází velká možnost, aby to napravili... „Můj management o setkání jedná. Dokud se to nestane, nechci to zakřiknout, ale věřím, že to vyjde,“ řekla zpěvačka. Plánovanou schůzku ale nechtěla více komentovat. Podle informací Blesku by k ní mělo dojít v pátek poté, co Depp ve 14 hodin v hotelu Thermal uvede svůj film Hrnec zlaťáků: Pár drinků s irským zpěvákem Shanem MacGowanem (63).

Rozchod za 3 miliardy

Čtrnáctileté partnerství Johnna a Vanessy se mohlo rozpadnout už mnohem dřív, ale kvůli dceři Lily-Rose (22) a synovi Johnu Jackovi Christopherovi (19) se vztah snažili udržet, co to šlo. „Měl jsem něco hodně vážného, na co se zaměřit. Musel jsem se přesvědčit, že moje děti budou v pohodě,“ prozradil Depp v červnu 2012, kdy oznámili rozchod. Herec měl zpěvačce podle deníku The Sun věnovat tři miliardy korun, polovinu svého tehdejšího majetku.

VIDEO: Iva Frühlingová: Sourozence jsem synovi důrazně rozmluvila

Video
Video se připravuje ...

Iva Frühlingová: Sourozence jsem synovi důrazně rozmluvila videohub

Fotogalerie
33 fotografií