Nejenom herečka Tereza Voříšková (32) se blýskla ve Varech krásnou maminkou. Dámu, která by mohla být její o trošku starší sestrou, vzala na červený koberec i modelka Karolína Mališová. Maminka podle slov půvabné blondýnky, která nedávno přiznala, že bojuje s nepříjemnou nemocí, alopecií (což je autoimunitní porucha, která způsobuje padání vlasů a lysinky), ve Varech ještě nikdy nebyla, a tak ji s sebou vzala místo partnera Jakuba, s nímž randí už osm let. „Po sto letech a s mámou, zase jsem ji někde vyvezla,“ napsala na instagram.

Na Unicredit party jí maminka dělala nejenom společnost, ale byla jí prý i bodyguardem. Karolína totiž na sobě měla klenoty ALO diamonds za neskutečných 2,5 milionu. „Tady se ale asi nemusím bát, horší by byla cesta domů,“ smála se Mališová pro Blesk. Odhánět od ní potenciální nápadníky musela maminka i kvůli nádhernému modelu, který v ten večer vynesla – dlouhé bílé kalhoty, co neodpustí ani kilo navíc, totiž doplnila odvážným topíkem pošitým perličkami s neskutečně hlubokým dekoltem od Ponera. „Doufám, že se mi bude aspoň někdo dívat do očí,“ přála si.

VIDEO: Karolína Mališová na luxusní párty: Šperky za 2,5 milionu!

Video
Video se připravuje ...

Karolína Mališová na luxusní párty: Šperky za 2,5 milionu! Markéta Reinischova

Neméně skvěle vypadala i její maminka, která se na jednom z nejluxusnějších karlovarských večírků na karlovarské Mlýnské kolonádě, kam se pokaždé sejdou celebrity i smetánka, objevila v černém modelu. Když se obě ženy postavily vedle sebe, rozhodně by nikdo netipoval, že je paní Radka (47) Karolíninou maminkou. Má postavu jako lusk, kterou by jí mohly závidět (a nepochybně také závidí) i dámy o generaci mladší. Když pak obě pózovaly bok po boku, vypadaly málem jako vrstevnice. Není pochyb, že po ní Karolína podědila krásu i dobré geny.

Fotogalerie
71 fotografií