Jedním z partnerů filmového festivalu je česká kosmetická značka Dermacol, a tak se očekával i její večírek. Moderování se ujala Iva Kubelková (44), která je už roky tváří této značky. Hlavním bodem programu byla přehlídka módní návrhářky Beaty Rajské. Už od prvních okamžiků bylo zřejmé, že se bude na co koukat. 

V poslední kolekci Beaty převládají rozevláté průsvitné sukně, síťované přehozy, nebo hluboké výstřihy. Bez spodního prádla by to byla velká odvaha. Rok po porodu syna Elliota se v průsvitném body a sexy podkolenkách ukázala krásná sestra fotbalisty Patrika Schicka (25) Kristýna (27). Vzhledem k tomu, že během těhotenství přibrala jen sedm kilogramů, tak se velmi rychle vrátila do formy. A rozhodně má co ukázat. 

Vysportovaný zadeček v síťovaném modelu pak pro změnu předvedla misska Andrea Bezděková (27).

VIDEO: Andrea Bezděková na festivalu

Video
Video se připravuje ...

Andrea Bezděková na festivalu Markéta Reinischova

Krajkové body zakrývalo jen to nejnutnější, takže dala na odiv svou perfektní postavu. No, nedivíme se, že tohle tělo zaujalo hvězdu Slunečné Marka Lamboru (26), s nímž už několik měsíců randí. 

V šatech s hlubokým výstřihem své opálené silikony vystavila na odiv také ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (31). Na mole se objevily i věčně usměvavá Karolína Mališová (24) nebo Veronika Chmelířová (34). 

I když show trvala téměř půl hodiny, tak se pánové v první řadě rozhodně nenudili. 

 

Fotogalerie
115 fotografií