Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech dává možnost zhlédnout nejen novinky z dílem filmových tvůrců, ale také celou řadu hvězdných hostů, jejichž doprovod byl navíc do té doby neznámý. Stejně tak je to i u Vojty Kotka, který vzal svoji půvabnou přítelkyni na premiéru filmu Atlas ptáků, v němž sám pochopitelně účinkuje.

Kotek tak využil příležitost potvrdit spekulace o tom, zda žena, se kterou ho fotografové eXpres.cz letos v březnu nachytali při běhu na pražských Vinohradech, je jeho přítelkyní. „Já jsem čekal, kdy tam zabrousíte... To ale není moje trenérka,“ mlžil Kotek tehdy v rozhovoru pro magazín Showtime. Po porovnání fotek je však jasné, že je to ta jedna a ta samá kráska. S ní prý zamíří Vojta z Varů rovnou na romantickou dovolenou.

Na slavnostní premiéře byl Kotek spatřen nejen se svojí přítelkyní, ale i expřítelkyní! Podívat se přišla Tereza Ramba (32), s níž Vojta v minulosti chodil a která aktuálně čeká druhé dítě se svým manželem, tanečníkem Matyášem Rambou. Její rostoucí bříško v červených upnutých šatech bylo už skutečně k nepřehlédnutí.

VIDEO: Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím! FTV Prima

Fotogalerie
37 fotografií