Když Prachař moderoval narozeniny kasina ve Vestci za Prahou, na cestu domů se vydal až po 21 propařených hodinách. Ve světě hazardních her je totiž jako doma. „O Jakubovi se ví, že sem tam zajde do kasina. Zažil jsem s ním pár momentů, kdy majitelé kasin pláčou, protože je pan Prachař vybral,“ práskl na něj Kotek ve včerejších 7 pádech Honzy Dědka. Vojta byl prý dokonce svědkem toho, jak si během jednoho večera odnesl pořádnou porci peněz.

Ve tři ráno

„Točili jsme spolu Padesátku ve Špindlu, Kuba tam šel do nějakého nonstopu. Něco tam mačkal a vyhrál asi sto tisíc,“ zavzpomínal seriálový Einstein. „Byly tři ráno. Chtěl si to vybrat, a tak paní, která tam obsluhovala, zbledla a volala majiteli toho nonstopu. Vzbudila ho a zašeptala mu do telefonu, že je tam pan Prachař a vyhrál sto litrů. Kuba si tu hodinku počkal, majitel přijel a vysolil to,“ popsal Kotek.

Kolo štěstí

Sám prý takové štěstí nemá - až na světlé výjimky byl v Máme rádi Česko týden co týden Prachařem porážen. Na vině nejsou chybějící znalosti, ale smůla. Kolo štěstí, ve kterém mají kapitáni soutěže šanci otočit skóre vytočením bodů navíc, opanuje vždy Prachař.

Motorka ve šrotu

Od loňské nehody na motorce už je Kotek na sebe opatrný. „Nejezdím, nechávám se vozit. Dávám na sebe pozor. Motorka je ve šrotu. Jsem rád, že chodím a že jsem tady. Že jsem mohl dál dělat svoji práci, protože jsem sem taky mohl dojet na kolečkovém křesle,“ přiznal v talkshow Vojta. Nevšiml si, že traktor, který předjíždí, odbočuje, a aby ho nesrazil, musel položit svého harleye na bok. Kvůli vážným zraněním pak skončil na traumatologickém oddělení v Českých Budějovicích.

Tleskala mu i Bohdalka

Vojta Kotek má za sebou také premiéru inscenace Werich, kde hraje mladého Jana. Na nádvoří Musea Kampa se na něj přišla podívat a tleskala mu i herecká legenda Jiřina Bohdalová (90).

VIDEO: Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím! FTV Prima

Fotogalerie
36 fotografií