Stráž pod Ralskem na Liberecku je nyní novým útočištěm Miroslava Etzlera a jeho mladé rodinky. „Moje přítelkyně je odsud a má tu byt, takže já tady s ní přebývám. Rozhodl jsem se, že opustím Prahu, úplně. Jednak je to dneska drahé živobytí, když člověk nemá práci a taky je to moc pozitivní věc pro mého syna, protože tady všude je krásná příroda a my chodíme do lesa a on si to náramně užívá,“ prozradil herec novinky ze života v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

A protože stejně jako jeho kolegové i on je už více než ro téměř bez práce, jeho a syna Samuela (2,5 roku) musí finančně zabezpečit také ona. „Musím říct, že je mi velkou oporou moje přítelkyně. Ona má nějaký různý aktivity a z toho vydělá nějaký peníze a cpe mi je do chřtánu,“ prozradil malinko s nadsázkou Etzler, jak to mají doma s partnerkou Helenou.

I když to nezní zrovna idylicky, Etzler je spokojený a nic by neměnil. „Já vám řeknu jednu věc. Nebude se mi chtít zpátky do Prahy a musím to říct úplně na rovinu, nebude se mi chtít ani moc do divadla. Já se vrátím do toho, co mám nasmlouváno a na čem jsem pracoval dřív, ale že bych se cpal do něčeho nového, to budu velmi zvažovat,“ přiznal Mirek, který si, jak sám říká, „na stará kolena“ konečně užívá rodinného štěstí.

VIDEO: Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou!

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií