Zpěvačka a představitelka Saxany ve filmu Dívka na koštěti k tomu měla hned dva důvody. Zaprvé v Kytlici žila jejich macecha, která je s bratrem vychovávala, takže by neměla kam jít. A zadruhé šlo o chalupu, kde Petra s Pavlem, otcem a ještě vlastní maminkou trávili dětství.

Nicméně po smrti tatínka se chtěl Pavel, úspěšný hudebník a hudební publicista, chalupy zbavit a peníze rovným dílem rozdělit mezi sebe a sestru. „Marně jsem mu vysvětlovala, že maminka nemá kam jít, že tam pravidelně jezdí i náš nevlastní bratr Vašek se svými dětmi. A že to tam má moc ráda i moje dcera,“ zavzpomínala zpěvačka.

„On tohle prostě nechápal, protože k naší druhé mámě nikdy nezískal žádný vztah,“ svěřila Saxana.

VIDEO: Sedmdesátnice Petra Černocká: Vrátila se jako čarodějnice Saxana!

Video
Video se připravuje ...

Sedmdesátnice Petra Černocká: Vrátila se jako čarodějnice Saxana! Aleš Brunclík

Bylo to pro ni těžké. „Bratr měl chatu někde v jižních Čechách, o kterou ovšem po rozvodu přišel. A v tu chvíli se začal zajímat o Kytlici. A aby tam byl s naší mámou, to by nesnesl. A ono se dalo těžko říct, aby třeba na týden chalupu opustila, že tam bude bratr. No, prostě byl to velký problém,“ popsala Černocká.

Nakonec vše dopadlo k oboustranné spokojenosti. Petra vyplatila bratra z Kytlice a dodnes tam jezdí. „A opravdu jsem mu dala tolik, kolik po mně chtěl, takže v tomto mám svědomí úplně čisté,“ zdůraznila Saxana.

Rozdělila je macecha

Petře bylo devět, když jim umřela maminka na vrozenou srdeční vadu. A rok nato se jejich tatínek znovu oženil. „Já byla ráda, ale Pavel to špatně snášel,“ řekla Aha! Černocká. Na macechu i nevlastního bratra měli okamžitě rozdílný názor, Pavel je nepřijal.

VIDEO: Jak to chodí doma u Černocké a Pracného? Prozradili v 7 pádech!

Video
Video se připravuje ...

Jak to chodí doma u Černocké a Pracného? Prozradí dnes v 7 pádech! FTV Prima

Fotogalerie
36 fotografií