„Ahoj, rodino,“ pozdravila lídra skupiny Olympic Bohdalová, když dorazila na plac. Přece jen je herečka kmotrou muzikantovy dcery Anežky (11), a proto do jeho klanu skutečně patří. „Byl jsem rád, že do toho Jiřina šla. Dbal jsem na to, abych ji nevystavil žádnému nebezpečí,“ prozradil pro Aha! Petr Janda, jak vše probíhalo. „Poslal jsem pro ni auto a to ji pak taky hned odvezlo, aby se jí nic nestalo.“

Kromě Jiřiny souhlasily ale s účastí v klipu k písničce Nemám páru i další hvězdy, například Martin Dejdar (55), který navíc ochotně vzkřísil kytaru z filmu Šakalí léta i postavu Bejbyho a zahrál. Petr Janda, který kromě muziky a textu k písni nového alba Kaťata napsal i scénář klipu, měl vše do detailu promyšlené. Dohlížel také, aby vše klapalo. Natáčení navíc popoháněla i zima, takže bylo brzy hotovo.

Všichni účastníci natáčení se pak shodli, že se alespoň díky Jandovi konečně sešli a mohli si popřát pěkné svátky. Koronavirus a s ním související situace jim totiž zabránila, aby se potkali jinak, například při práci jako obyčejně.

VIDEO: Petr Janda na narozeninách Františka Janečka: Bál jsem se přijít!

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda na narozeninách Františka Janečka: Bál jsem se přijít! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Frontman Olympicu se ovšem s jednou drobnou nepříjemností přesto musel potýkat – někdo z kolemjdoucích totiž nahlásil natáčení na policii. Až ke středovému pásu tak přijelo policejní auto. „Měli jsme příslušná povolení,“ ujistil však muzikant muže zákona, kteří navíc mají rádi jeho nesmrtelné hity. Není tak divu, že se jim muzikanta zželelo.

Do Štědrého dne už zbývá sotva týden, Petr ale stále neví, kde bude svátky s rodinou trávit. „Je to divná doba. Vůbec nevíme, jestli pojedeme na Moravu, nebo zůstaneme doma. No, ono se to nějak vyřeší,“ dodal s nadějí v dobrý konec Janda.

VIDEO: Show Jana Krause: Bohdalka miluje vaječňák a skutečný smích publika

Video
Video se připravuje ...

Show Jana Krause: Bohdalka miluje vaječňák a skutečný smích publika FTV Prima

Fotogalerie
54 fotografií