„#RODIM“ dala stručně, ale jasně vědět Monika Leová v sobotu v brzkých ranních hodinách, že je to tady! S manželem popadli pečlivě zabalený kufr, který si Monika rozhodla s sebou vzít do porodnice, a vyrazili. O několik hodin později se přihlásila znovu s podobně stručnou, ale všeříkající zprávou: „#KOJÍM“ dala kráska s vietnamskými kořeny jasně najevo, že holčička je konečně na světě.

Novopečené mamince ale chvíli trvalo, než se s dcerkou i jejím jménem pochlubila. Fotku holčičky z pražské porodnice v Podolí zveřejnila až večer a k tomu samozřejmě prozradila i to nejočekávanější. „Mia Le Košínová 🌸 4160g radosti,“ zní celé jméno holčičky, která nese příjmení obou rodičů.

A poměrně vysokou váhu narozené dcery nezapomněl s vtipem sobě vlastním okomentovat i pyšný otec Martin. „Tohle je Mia, 4160 gramů, obří dítě, michelin.“ Není proto divu, že z Moniky ve stejném videu na stories vyšla slova typická pro kdejakou maminku, která je čerstvě po bolestivém zážitku s názvem porod. „Už nikdy nerodim,“ poznamenala vyčerpaná, ale šťastná Monika.

„Jsi naprosto úžasná a ještě jednou ti strašně moc gratuluju, celé rodině ❤️ Mia je nádherná, nádherné jméno a bude s vámi mít nádherný život! Hodně zdraví!“ popřála své bývalé kolegyni moderátorka Gábina Lašková(31). A gratulace od dalších moderátorek nebraly konce. „Teda Moni! To je opravdová porce štěstí 🤗 gratuluju!“ napsala s nadsázkou rozněžnělá a též těhotná moderátorka TV Nova Iveta Vítová (37).

VIDEO: Monika Leová se vrátila na Primu! Co zprávařku přivedlo zpátky? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová se vrátila na Primu! Co zprávařku přivedlo zpátky? Kateřina Štichová

Fotogalerie
39 fotografií