Po rozvodu s muzikantem Vaškem Noidem Bártou se Gabriela Dvořáková stáhla do ústraní. V utajení se vdala za zámožného podnikatele Petra Švamberu (44) a porodila mu druhou dceru. S exmanželem má rovněž dceru Terezku (6). I když už se modelingu nevěnuje, ale vrátila se k učitelství, na nabídku módní návrhářky Zuzany Lešák Černé kývla a přijela do Karlových Varů. 

„Zuzku bych nikdy nemohla odmítnout. Vlastně předvádím jen její modely, které i ráda nosím. Jsou opravdu nadčasové a střihy mi sedí,“ netají se Gábina, která po dvou porodech vypadá skvěle. 

„Běhání okolo dvou holek mi dává zabrat, takže pohybu je dost. Navíc jsem celý život zvyklá sportovat, takže s váhou problém opravdu nemám,“ řekla Blesku půvabná brunetka. 

VIDEO: Exmanželka Noida Gábinka Dvořáková ukázala víc než chtěla! 

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Dvořáková Markéta Reinischová

V hledišti jí tleskal nejenom manžel Petr, ale i syn! „Petr má z předchozího vztahu už dospělého syna, který je tady s přítelkyní. Takže jsme tady v silné sestavě,“ směje se Dvořáková. Ta na mole předvedla hned několik modelů a nebála se ukázat ani kalhotky. Ono v tak vysokém rozparku udržet sukni na uzdě bylo téměř nemožné. 

VIDEO: Módní návrhářka Zuzana Lešák Černá 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Lešák Černá Markéta Reinischová

Fotogalerie
38 fotografií