Aňa Geislerová si před lety s manželem pořídila nedaleko Berounky vilu za 8 milionů korun. Letní sídlo nebylo úplně v dobrém stavu, a tak jej dva roky rekonstruovali. S manželem to opravdu vzali z gruntu. Nové podlahy, okna, veranda, omítka i střešní krytina stály odhadem další tři až čtyři miliony korun.

Úpravou prošla také zahrada. „Pokud na ní pracoval zahradní architekt, jak je z fotografií patrné, cenu bych odhadoval na půl milionu korun,“ řekl Blesku nejmenovaný zahradní architekt. 

Ale to není jediné bydlení, které herečka se Zdeňkem a třemi dětmi - Stellou (15), Brunem ( v srpnu 18) a Maxem (v červnu 9), obývají. Mají ještě pražské bydlení, a to na nábřeží blízko Smíchova. 

Několikapokojový byt je po rekonstrukci, ale vše zanechali původní. Dvoukřídlé dveře, původní parkety s rádoby prošlapanými koberci skvěle doplňuje buď křišťálový, nebo naopak moderní lustr. Také jsou zde sedačka v karmínové barvě, nebo starožitné komody a stolky. 

VIDEO: Upřímná Aňa Geislerová: Neustále platím pokuty, ale nemůžu si pomoct!  

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Aňa Geislerová: Neustále platím pokuty, ale nemůžu si pomoct! Markéta Reinischová

Někdy mám pocit, že se mi něco jen zdá. A někdy se mi zdá, že v mém domě jsou místnosti, o kterých sem neměla tušení, a objevuju postupně další a další a v nich další... Někdy si vysním naprosto neuvěřitelný věci. A někdy otevřu oči a vidím že to všechno, o čem sním, není sen. Máme studio. Ateliér. Kancl. Multifunkční prostor pro naše sny, realizace, semináře, workshopy a setkávání,“ popsala svůj byt Geislerová.

V jedné místnosti dominuje barevný obraz se zvířaty, přičemž pes je oblečený do dámského modelu. Nechybí ani designový věšák nebo mechanická nádobka s bonbony. Vše je velmi minimalistické, ale není z toho cítit prázdnota. 

Fotogalerie
62 fotografií