Přestože si mnozí fanoušci mladé herečky, která je poslední dobou spíše influencerkou, začínají stěžovat, že její instagram začíná vypadat jako reklamní blok v televizi, je pravdou, že i v rámci placené spolupráce může vzniknout něco náramně povedeného. Jako třeba snímek z vany, na kterém Anna Kadeřávková, která je teď k vidění na plátnech kin ve filmu Známí Neznámí, vypadá jako skutečná mořská víla vzešlá z pěny.

Přestože šlo o propagaci přípravků, které používá na své dlouhé vlásky, všechny zaujalo, že se natolik odvázala, že se nechala zvěčnit tak, jak ji Pánbůh stvořil... a okamžitě začali spekulovat, kdo snímek vlastně pořídil. Mnozí tipovali, že oním fotografem nebyl nikdo jiný nežli slovenský youtuber Daniel Štrauch (25) alias GoGo, jenž se před časem vrátil z natáčení reality show Survivor.

VIDEO: Kráska Anna Kadeřávková radí: Dejte si pozor na to, co si přejete! 

Video
Video se připravuje ...

Kráska Anna Kadeřávková radí: Dejte si pozor na to, co si přejete! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Zbytečně moc pěny,“ podotýkali její followeři, jichž má představitelka Rozálie Maléřové z Ulice na instagramu více než 300 tisíc. „Jinak topka za odvahu,“ oceňovali.

Je pravdou, že štíhlá kráska se rozhodně nemá za co stydět, postavu má naprosto senzační... a kromě toho nic, pro co by v rámci přísných pravidel sociálních sítí dostala ban, neukázala. Kadeřávková dokáže být sexy, aniž by ukázala například odhalené bradavky!

Fotogalerie
50 fotografií