Ve středu večer mohli diváci TV Nova jenom nevěřícně zírat na to, co se dělo v reality show Survivor. Česká pravidla hry se totiž trochu liší od zahraničního konceptu, kde ten, kdo získá od týmu nejvíce hlasů, ze hry vypadává. U nás má možnost o setrvání ve hře bojovat. A právě to se stalo osudným Matějovi Paprčiakovi, který byl vybrán do duelu s herečkou Bárou Jánovou (32).

Místo toho, aby tým Mao opustila herečka známá ze Slunečné, kterou tam její spoluhráči už nechtěli, náročný úkol neustál Matěj - a tak se musel se hrou rozloučit právě on. Je to o to smutnější, že si Matěj ve hře moc nepobyl. Byl k vidění jenom v prvním díle, zatímco ten druhý a většinu třetího trávil kvůli covidu v karanténě na hotelu.

Všechny jeho fanoušky to upřímně rozladilo - a mimo jiné také herečku Evu Holubovou, která má k Matějovi velmi blízko. Je totiž partnerem její dcery Karolíny (26). „Dobře, vypadnul. Ale vždyť tam skoro nebyl...“ podivovala se na instagramu oblíbená herečka známá z mnoha komedií. „Vrátil se na ostrov do kmene, který prohrál imunitu, o kterou on ani nebojoval, zastává se veřejně holky, která mu ani za to nepoděkuje, kmenová rada se shodne, že ji tam nechce a za ní hned druhou, ale paní, která je 'za trest' přeřazena z druhého kmene, nominuje do duelu Matěje, jehož ani nezná, protože holky z Mao na ní byly hodný, jenom tak jí to jméno napadlo, s nikým se o tom nebavila, akorát předtím jí ho kapitán Zástěra doporučil…“ shrnula nečekaný závěr třetího dílu.

VIDEO: Survivor 2022: Ostrá hádka u kmenové rady

Video
Video se připravuje ...

Ostrá hádka u kmenové rady TV Nova

„Jsem ráda, že už se na to nebudu muset dívat, hlavně poleť domů,“ vzkázala Matějovi. „Možná si někdo řekne: 'nic moc'. Ale pro mne je důležitý, že jsi nikoho nepodrážel a nepomlouval. A jsem ráda, žes vypadnul ze soutěže, kde se intrikám a pomluvám říká strategie. Bál ses hladu, ale že tě dostane něco neuchopitelného, nepojmenovatelného, to tě nenapadlo...“ vrtěla Holubová hlavou, jako kdyby si snad ani neuvědomovala, že Matěj nejel na skautský tábor, ale do reality show, kde jsou právě intriky a chytrá spojenectví klíčem k úspěchu. Podle jejích followerů se ale Paprčiak, jenž kdysi hrával fotbal za Slavii, než jeho úspěšnou kariéru zhatilo zranění, zachoval jako čestný chlap.

A ocenily to mimo jiné Eviny herecké kolegyně, například Tereza Brodská (53) či Marika Šoposká (32). „Paní Holubová, Matěj ukázal, jak vypadá čistá duše. Rovný chlap, který se postaví za slabší, nikoho nepomluví a špína ve vztazích mu není blízká. Mě osobně okouzlil. Hezky vychovaný a se správnými a hodnotami. Dal naději mladým holkám, že slušní muži ještě jsou,“ domnívá se Jana Bernášková (40).

„Matěj se vám vrací!!!! Jestli dobře chápu. Tak hurá! Jinak nevím, neviděla jsem ani ťuk. Daleko větší adrenalin, dobrodružství a tak dále, je pro mě divadlo - z jeviště i hlediště,“ přiznala herečka Sabina Remundová (49). „Někdy se intrikám říká i diplomacie,“ podotkla trefně Dagmar Havlová (68), která zjevně jako jediná pochopila, o co v Survivorovi jde...

Fotogalerie
70 fotografií