Daniel byl totiž jedním z účastníků stále probíhající reality show Survivor a je posledním odpadlíkem. 

Dva měsíce jsme byli od sebe a bylo to těžké, protože Dan byl na ostrově bez mobilu jako všichni. Před tím, než tam odletěl, jsme stihli dovolenou v Thajsku, která byla krásná. Jsem opravdu moc šťastná, že jsme konečně spolu,“ řekla Blesku zamilovaná herečka. „Momentálně spolu bydlíme v Praze, co bude dál, se uvidí,“ dodala Anička. Její přítel totiž pochází ze Slovenska a patří tam mezi nejvlivnější youtubery a influencery, kterého sleduje milion lidí! 

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu!

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Zatímco na dopolední projekci a následné tiskovce byla sama, večer se tetelila po boku vysokého fešáka Daniela. Černé šaty s průsvitnou sukní od Ponerů, ve kterých byla dopoledne, na večer vyměnila za bílé korzetové minišaty. Vyměnila si i luxusní diamantové šperky, přes den vynesla kousky za 2 424 000 Kč a večer se ověsila diamanty v hodnotě 2 421 000 Kč. 

Anna Kadeřávková je jednou z hlavních hrdinek filmu Známí neznámí, kde její přísnou matku hraje Klára Issová (42). „Každý má mít nějaké tajemství, to by jinak nebylo tajemství. Ale to, co se odehrává ve filmu, jsem ve skutečnosti nezažila, možná si někdo přečetl mou esemesku, ale nic to neznamenalo,“ tvrdí kráska. 

Fotogalerie
67 fotografií