Anna Kadeřávková a slovenský rapper Ján Strapec alias Strapo přiznali svou lásku v roce 2019, kdy kráska začala na svém instagramovém profilu zveřejňovat jejich společné fotografie. Že nešlo jen o krátký románek, potvrzuje například to, že ji v létě loňského roku rapper požádal o ruku a Anna řekla ANO!

Ale místo plánování svatby přišel o několik měsíců později rozchod! „Můj život je většinou jako velká horská dráha, bez vidiny konce, kde občas jen s rukama rozcapenýma nad hlavou křičím “Paneboožeeee”. Hranice mezi “už nemůžu” a “chci ještě” je občas fakt tenká, ale s jistotou mohu prohlásit jedno - vždycky to stojí za to. A o tom to, podle mě, je!“ přiznala před koncem roku herečka a pochlubila se fotkami z Thajska.

V Asii nezaháněla smutek s kamarádkou, ale s novým milencem. Dokonce přidala společné video z oceánu, kde se vášnivě objímají a líbají! To pro Strapa bylo velké sousto, na svůj profil totiž dal ceduli s názvem vesnice Lžín!

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! 

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Tenhle rok byl těžký...ale hodně mě naučil. Spousta lidí ukázala svou pravou tvář a mnoho věcí změnilo svou hodnotu. O hodně jsem přišel ... ale dostal jsem i prostor hodně získat a hodně pochopit. Nejdůležitější a nejtěžší bylo ale pochopit, že jsem začal klamat sám sebe i své okolí, a tím jsem jen prodlužoval nezbytný kolaps, který byl jedinou cestou ven. Proto Vám do nového roku přeji abyste nelhali...“ napsal k fotce slovenský umělec. 

Fotogalerie
46 fotografií