Už několik dní je Hanka zavalená krabicemi od banánů, do kterých balí jejich osobní věci a rozhodně jich není málo. Přeci jenom v domě žili 20 let a vyrostly tady jejich tři děti - Filip (22) a třináctiletá dvojčata Alexandra a Sofie. 

Pár let jsme s Jindřichem cítili, že na Točné, kde jsme před dvaceti lety postavili dům, nejsme šťastní. Bylo to krásné místo, ideální pro vychovávání našich dětí, dům podle našich představ postavil manžel vlastníma rukama...., ale bylo i spousta proti včetně ne úplně ideálních sousedských vztahů. Proto jsme si řekli, že jsme ještě dostatečně silní a mladí na takovou změnu, jakou je stěhování. A tak jsme se rozhodli náš dům prodat a koupit nový,“ svěřila se Blesku Kynychová

Ale situace se trošku zamotala. Náš vysněný dům se nepodařilo koupit, protože jeho majitel se rozhodl nám jej nakonec neprodat. Ale ani v našem starém domě jsme už zůstat nemohli, protože jsme s novými majiteli již podepsali smlouvu,“ popsala trable s novým bydlením cvičitelka. Tak co teď, na ulici přeci nemohou skončit.

VIDEO: Podívejte se, jak bydlí Hanka Kynychová

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak bydlí Hanka Kynychová Videohub

Protože situace na trhu nemovitostí není nyní ideální a nedařilo se nám najít další vhodný dům, rozhodli jsme se, že na rok či dva zakotvíme v pronajatém domečku a budeme vyhlížet nový vysněný dům ke koupi, kam se pak přestěhujeme už natrvalo. Nyní jsme tedy v takové mezifázi, jsme v pronajatém domečku, který je sice trošku menší, než náš starý dům, ale je na krásném místě, v přírodě na okraji Prahy,“ dodala brunetka. 

Tak snad se na ně brzy usměje štěstí a rodinka najde svůj vysněný domeček...

Fotogalerie
48 fotografií