Bývalou tanečnici, která žije v domově pro seniory, rozhodnutí jejího jediného potomka velmi ranilo. „Co se dá dělat, alespoň si tedy budeme během Vánoc volat. Mám o ni velký strach od chvíle, co se tam znovu vrátila,“ řekla Nedělnímu Aha! paní Antonie.

„Chtěla přijet, ale tvrdí, že nemá ještě dokončené očkování a že by tady musela být v karanténě,“ dodala Zacpalová. Ta dceru neviděla od května, kdy se do Finska znovu odstěhovala. A ještě ke všemu přišla od rodiny Karla Gotta o příplatek na samostatný pokoj v domově důchodců. „Vzala jsem to na vědomí, nedá se nic dělat. Kamarádi mi finančně pomáhají,“ prozradila.

Když jsme Dominiku kontaktovali, aby popsala, proč už podruhé zrušila cestu do Prahy, mluvila velmi zmateně. „Já jsem teprve po prvním očkování, protože jsem nebyla zdravotně v pořádku, tak jsem ho odkládala. A čekám na druhou injekci, pak můžu v klidu cestovat,“ popsala s tím, že kompletní vakcinaci by měla mít za sebou na začátku příštího roku.

„A pak je taky možné, že Timo se nakonec z Ameriky na svátky vrátí domů, tak nechci, aby tady byl sám,“ dodala Gottová. Ve Finsku přitom živoří. S Timem si sice našli byt, ale on krátce nato odletěl za kšefty a milenkami za oceán. A nevypadá to, že by se vracel.

Gottová sama táhne nájem a nemá ani štěstí si najít práci. Ze sociálních dávek a almužny, kterou jí Timo posílá, vyžije těžce. Proto se rozhoduje, jak s novým životem, jejž si takhle nepředstavovala, naloží. Vrátí se už skutečně domů?

VIDEO: Manžel Gottové u výslechu kvůli drogám! A románek Vágnera a Zagorové.

Video
Video se připravuje ...

Manžel Gottové u výslechu kvůli drogám! A románek Vágnera a Zagorové. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií