Nikol se do přízemního domku za Prahou nastěhovala před necelými dvěma roky. Do té doby bydlela v bytě na Praze 8. V té době ale málokdo tušil, že tam bydlí sama se svým psem Lilly a fotbalista Patrik ji jen navštěvuje. Rozchod přišel loni.

Společnými silami s maminkou zvelebily zahradu, kterou nejvíce ocenila fenka, a na venkovní terasu si pořídila vířivku. Ale největší radost jí udělala prostorná šatna.

Domek si zařídila v šedo-bílé a doplňky ve stříbrné barvě - a stále tam něco doplňovala. „Tak je konečně doma, sedačka je pro mě takový základ, trávím na ní hodně času.

VIDEO: Královna plesů Nikol Švantnerová: Anorexii nemám a jím jako modelka! 

Video
Video se připravuje ...

Královna plesů Nikol Švantnerová: Anorexii nemám a jím jako modelka! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

A tahle je přesně taková, jakou jsem si přála, vybrala jsem si barvu, materiál i styl a vyladila to tu díky ní k dokonalosti,“ pochlubila se loni v listopadu, kdy nic nenasvědčovalo tomu, že v lednu bude balit vše do krabic.

S balením, především oblečení, jí pomáhají kamarádky, které si něco sem tam odnesou. Nikol má totiž všeho strašně moc. Už jen její plavkový šuplík mluví za vše. Co nerozdá kamarádkám, to prodá na chystaném bazaru.

Fotogalerie
56 fotografií