Vendula Pizingerová, dříve Svobodová, patří mezi matky, které se svými fanoušky sdílejí na sociálních sítích všechny radosti i strasti svého (pozdního) mateřství. V jejím případě jde tedy hlavně o ty radosti – její rozkošný syn Pepíček se má totiž čile k světu a roste z něj lamač dívčích srdcí s věčným úsměvem na rtech a čupřinou světlých vlásků. Ty mu ale nyní přistřihla odbornice v kadeřnictví, jelikož ta čupřina začínala být nezvladatelná...

To Pizingerová dokázala snímkem, na němž má chlapeček na hlavě pořádné vrabčí hnízdo, s popiskem: „Tak a je rozhodnuto, zítra se jde poprvé k holiči. Josef už má dlouho účes jako britský premiér Boris Johnson,“ vtipkovala zakladatelka nadace Kapka naděje v okazu na politika, jehož kadeře jsou skutečně hodně pověstné. Návštěvy kadeřnictví se však trochu obávala, jelikož jejího dnes již téměř sedmnáctiletého synka Jakuba prý vždycky „stříhali do pěti let vzhůru nohama“.

VIDEO: Vendula Pizingerová: Josef mě straší ještě s holčičkou, ale to už by bylo do nebe volající

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová: Josef mě straší ještě s holčičkou, ale to už by bylo do nebe volající. Videohub

Jak se ale ukázalo, malý Pepíček a jeho bezkonfliktní povaha se projevila i pod rukama frizérky. „Musím říct, že byl neskutečně hodnej,“ žasla Vendula, pro kterou je třetí dítko snad opravdu za odměnu - po smrti dcery Klárky (†5) si ho ale skutečně zaslouží. A zatímco klouček si to u kadeřnice užil, jeho maminka prožívala docela jiné pocity... „Mně se chtělo brečet,“ přiznala totiž dojatá Vendula, která si nechala synkovu kadeř na památku.

Fotogalerie
62 fotografií