„Kdo chce vyhrát předem nabitou kreditní kartu v hodnotě 100 tisíc dolarů + 2 lety první třídou a 5 nocí luxusního hotelu v destinaci dle vašeho výběru? Představte si nakupování v Paříži? V Los Angeles? V Londýně? V Tokiu? V Dubaji? V New Yorku?... VY si vyberete, kam chcete tentokrát letět!“ Tato soutěž se aktuálně objevila na instagramu Kim Kardashianové, hvězdy reality show Držte krok s Kardashians, doplněná fotkou krásné brunetky u auta obloženého taškami z těch nejluxusnějších butiků, s jednoduchým návodem, kterak se do soutěže zapojit.

Zatímco ale obvykle jsou Kiminy příspěvky plné nadšených reakcí, tentokrát, jak se zdá, narazila. Představa, že jenom tak dává „do placu“ 2 miliony a 300 tisíc korun, aby je někdo utratil za zbytečnosti, se zdála v současné době, kdy na Ukrajině umírají stovky civilistů a Rusko ničí jejich domovy, mnohým jejím followerům dost mimo. „Víte vůbec o tom, že je válka?! Všechny tyto peníze mohly jít na Ukrajinu, můžete přispět uprchlíkům,“ připomínali jedné z nejslavnějších influencerek, a prosili ji, aby využila svého vlivu i dosahu k šíření povědomí o Ukrajině.

VIDEO: Kim Kardashianová šokovala ve Vatikánu! 

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu! Profimedia

Mezi followery, jichž má Kim neskutečných 289 milionů, se objevily i komentáře, co se vnadné krásky zastávaly, a zmiňovaly, že si přece jenom i ona musí nějak vydělávat, jak ale trefně podotýkali další, není pochyb o tom, že Kim rozhodně nemá hluboko do kapsy, a placené spolupráce a reklamy na svém profilu nepochybně nerozjíždí z toho důvodu, že by potřebovala na nájem... A pochopitelně se našli i tací, co dění na Ukrajině bagatelizovali, jelikož na „jejich“ Kim se přece nesahá... Natož, aby ji někdo osočoval z bezohlednosti!

Fotogalerie
49 fotografií