Dlouho se zdálo, jako kdyby si Petr Kolečko nemohl mezi Vignerovou a Nesvačilovou vybrat. To dal ovšem jasně najevo při tajném obřadu v Praze, kde si řekl ANO právě s Anetou. Nutno říci, že Denisa, s níž se jen o pár dní dříve ukázal na předávání cen Český lev, mu v té době chystala narozeninovou oslavu a o jeho počínání neměla nejmenší tušení. I ona se o jejich svatbě měla dozvědět až z Blesku. Je pochopitelné, že i ji ta zpráva velmi zaskočila.

Aneta Vignerová jejich nečekaný, ale velmi romantický postup vysvětlila. „Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného,“ napsala na instagramu. „Vám, co mě zde dlouhodobě podporujete, děkuji. A věřím, že mě podpoříte i nyní. Všem ostatním přeji, aby se snažili najít více tolerance a lásky, tak jako se snažíme my dva s Petrem…,“ uzavřela vše modelka.

Je však pochopitelné, že svým blízkým se ráda pochlubí i mnohem zajímavějšími detaily z tajné svatby. Nejinak tomu bylo i v jedné ze známých pražských kaváren, kde měla schůzku se svou sestrou. Je jasné, že téma tajné svatby nemohlo na jejich dýchánku chybět. Podle očitých svědků dokonce došlo i na svatební snímky. Pochlubit se měla cestou k oltáři, ale i novomanželským polibkem…

Video
Video se připravuje ...

Vyhublá Aneta Vignerová: Rozchod s Kolečkem jí dal zabrat! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
70 fotografií