Ačkoliv to ještě donedávna vypadalo, že v tahanicích o úspěšného scenáristu vítězí spíše ryšavá herečka, dnes je zase všechno jinak a zdá se, že už definitivně! Vítězkou se stává uhrančivá Miss ČR 2009, která si už Kolečka pojistila dokonce u oltáře. Svatba Anety Vignerové a Petra Kolečka proběhla ve vší tajnosti 14. března!

„Svatba se uskutečnila v Českém Krumlově, Petr a Aneta jsou již manželé,“ informoval čtenář Blesku. „To se budete muset zeptat Anety,“ nechtěla nic potvrdit matrika v Českém Krumlově.

Hrdličky tam měly dorazit již o den dříve vyřídit všechny potřebné dokumenty. To vše, aby v úterý mohla v tichosti proběhnout jejich oficiální svatba! Jako důkaz nosí oba hrdě svůj snubní prsten, který sám Kolečko neskrýval ani v pondělním ranním vysílání Nový den na CNN Prima News.

Speciální výlet

Aneta Vignerová na svém instagramu jen pár dní poté sdílela svůj výlet právě do Českého Krumlova, který sama nazvala jako „mezizastávku“. Na videu z hotelu jí do koupelny vlezl právě Petr Kolečko a fanoušci ihned začali spekulovat o velkém návratu. Ačkoliv ještě na předávání Českých lvů na začátku března dorazil Kolečko ve společnosti Denisy Nesvačilové.