Po náhlém konci u CNN Prima News nějaký čas nebylo jasné, kam kroky Darji Stomatové povedou dále... Podle informací webu Expres.cz už je nicméně jasno. Půjde za svým kameramanem do České televize! Ján Schürger opustil Primu již loni v létě a zakotvil právě na Kavčích horách. 

Láska z válečné zóny

Stomatová se Schürgerem na svých cestách zažila už ledacos, a tak není divu, že se jejich cesty opět protínají. A to nejen v pracovním životě... Na svátek všech zamilovaných na svatého Valentýna reportérka a kameraman veřejně přiznali, že tvoří pár. 

„Mějte se rádi, i přes všechny starosti,“ popřála novinářka všem svým sledujícím na instagramu a pochlubila se s fotkou, kde se k Honzovi něžně naklání pro polibek. 

Dramatický konec na Primě

Stomatová se se stanicí CNN Prima NEWS rozloučila za ne příliš pozitivních okolností. „Poslední měsíce nebyly jednoduché, protože jsme se nesetkali s vedením redakce v představě toho, jak bude moje práce vypadat,“ řekla Blesku reportérka.

Vedení televize vydalo oficiální prohlášení, ve kterém uvedlo, že se Stomatová odmítla vrátit z terénu do studia. „V době války Darja fungovala skvěle v terénu, o to těžší bylo vracet se za kolegy do redakce do ,mírového' zázemí. Naše ambice ukazovat na obrazovce její práci častěji, například i v roli expertky ve studiu CNN Prima NEWS, se bohužel nesetkala s pochopením. Darja se rozhodla pro odchod z týmu a nezbývá, než jí popřát hodně štěstí,“ sdělila televize. Na Primě tak oblíbená reportérka skončí s posledním únorovým dnem. 

Video
Video se připravuje ...

Pět let po šokujícím zločinu! Kuciak: Vražda novináře v kinech Bontonfilm, idh

Fotogalerie
21 fotografií