Kvůli covidu již dříve odkládaný film Stínohra slovenského režiséra Petera Bebjaka 7. dubna vstupuje do kin. Nejdříve však tento počin mají možnost vidět pozvaní hosté a aktéři tohoto tklivě živého dramatu.

Mezi prvními se tak v prostorách smíchovského kina CineStar objevili herci Milan Ondrík a také Hynek Čermák spolu s krásnou manželkou Veronikou Čermák Mackovou, též herečkou.

Kromě představitelů mužských rolí nechyběly ani krásky filmového plátna, jako je půvabná tmavovláska Leona Skleničková či blondýnka Dominika Morávková-Zeleníková.

Kromě aktérů filmů se na červeném koberci blýskl i herec Miroslav Hanuš či oslnivá herečka Hana Vagnerová, která s sebou měla velmi půvabný ženský doprovod.

Film Stínohra pojednává o čtyřicetiletém záchranáři z malého města Janu Kavkovi (Milan Ondrík), který právě opustil manželku Evu (Dominika Morávková-Zeleníková). V okamžiku rozchodu se Eva stane tragickou obětí zločinu. Z Jana je vdovec, který žije s vědomím, že smrt ženy nepřímo zavinil a nepřišel jí v kritické chvíli na pomoc. Jan chce věřit ve spravedlnost i v to, že se dokáže s pomocí svých přátel vrátit do všedního života. Ale obava z toho, že by vrah nakonec mohl uniknout trestu, jej přivede k rozhodnutí vydat se na vlastní cestu odplaty za nečekaných okolností a s nejistým výsledkem.

VIDEO: Hynek Čermák ve filmu Stínohra: Chlápek, co dodržuje pravidla.

Video
Video se připravuje ...

Hynek Čermák ve filmu Stínohra: Chlápek, co dodržuje pravidla. Falcon

Fotogalerie
47 fotografií