„Je hrozný, že nás společnost mnohdy tlačí do něčeho, co ještě třeba sami ani nechceme, ale myslíme si, že bychom měli. Děti, rodina, svatba, přítel. Všechno pěkně popořadě zvládnout, abychom měli klid a vyhnuli se otázkám okolí,“ podivovala se na instagramu zpěvačka, herečka a influencerka Mariana Prachařová. Zatímco její vrstevníci se skutečně berou a zakládají rodiny, ona je zatím stále trochu jinde. „V hlavě si pořád připadám jako dítě. Ale no, mi bude skoro třicet, a to je teda průser,“ svěřila se.

„Asi bych s tím měla trochu něco udělat. Jenže… to je přesně ten tlak společnosti, kterej mě tak neskutečně vytáčí. Je ti 28 a ty nikoho nemáš? Tak my ti někoho najdeme. A co děti?pokračovala rozezleně dcera herečky Dany Batulkové (64) a herce Davida Prachaře (63). „Proč je tak hrozný bejt single? Proč si člověk musí připadat jako zoufalec, kterýho musej lidi kolem litovat a dohazovat mu někoho JEN PROTO, aby teda nebyl sám?“

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu... Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Nikdy nevíte, že třeba jen hloupou poznámkou - A ty nikoho nemáš, jo? - můžete někomu ublížit. Třeba to ten člověk zrovna řeší a chtěl by, ale nikoho holt nenašel. Nebo prostě nechce a už ho se*ou tyhle otázky. To je třeba můj případ,“ zdůraznila. „Ať si každej dělá, co chce a v kolika chce. Můj vzor je Bridget Jonesová a já to dítě klidně budu mít až po čtyřicítce, když to dřív nebude. No a?!“ rozohnila se v odkazu na slavnou „tragédku“ z romantických komedií s Renée Zellwegerovou (53) v hlavní roli.

Za svá slova se Mariana dočkala podpory nejenom od fanoušků, ale i od kolegů z umělecké branže. Utěšovala ji herečka Hana Vagnerová (39), co sice partnera má, ale miminko ještě ne, či novopečený otec David Gránský (30), hvězda seriálů ZOO či Modrý kód.

„Klid, Mari, vždycky tě něco bude štvát. Nás se už teď (dva měsíce po porodu) ptají, kdy bude druhý. Do té doby se samozřejmě pořád neomaleně vyptávali, kdy už jako konečně bude to dítě,“ posteskl si David.

Fotogalerie
41 fotografií