Půvabná Lily-Rose Deppová, dcera herce Johnnyho Deppa (58) a zpěvačky Vanessy Paradisové (49), jde doslova z role do role. Po otci, slavném „pirátovi z Karibiku“, totiž podědila herecký talent… A i kdyby tomu tak náhodou nebylo, bohatě si vystačí se svýma hlubokýma, zádumčivýma očima a krásnou, fotogenickou tvářičkou, za kterou vděčí pro změnu mamince, co se v pouhých čtrnácti letech proslavila hitem Joe Le Taxi.

Aktuálně se mladičká kráska objevuje na natáčecím place připravovaného dramatického seriálu The Idol, jenž právě teď vzniká pod záštitou společnosti HBO. Podílí se na něm, mimo jiné, také známý rapper Abel Makkonen Tesfaye (32), známý spíše pod svým pseudonymem The Weeknd.

VIDEO: Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon.

Video
Video se připravuje ...

Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon. Blesk

Lily-Rose, dítko slavných rodičů, se během natáčení v Los Angeles objevila na scéně ve velmi sexy šatech s rafinovanými průstřihy na ramenou i na bocích, které daly vyniknout její útlé postavičce. Když si během přestávky mezi klapkami zašla na „kuřpauzu“, kryla svůj outfit sice obrovským kabátem, avšak všudypřítomní novináři ji stihli vyfotit ještě předtím. A vy se na snímky můžete podívat do naší galerie.

Fotogalerie
57 fotografií