Vztahy mezi Monikou Biniasovou a jejími dvěma dcerami, Charlotte a Ornellou Koktovou (28), jsou po dlouhou dobu na bodu mrazu. I když Monika už několik let žije v Německu, kde našla své štěstí a druhou životní šanci po boku svého o 24 let mladšího manžela Petra Biniase (25), to, co se děje v Česku, ji chladnou nenechává. Teď se například navezla do své mladší dcery Charlotty, která se na instagramu pyšní pohublým tělíčkem, na kterém údajně poctivě maká celý rok.

Monika je však přesvědčená, že fotky, které Charlotta sdílí se svými příznivci, nejsou pravé. „Přijde mi totálně nefér tvrdit, že držím dietu a cvičím, a pravda je taková, že mám podvázaný žaludek. Pak si dávám pravidelně fotky postavy někoho jiného na sítě,“ má jasno dáma, jíž se po dobu jejího účinkování ve svérázné doku-reality show Štiky přezdívalo „mamma Štiková“. To proto, že byla v podstatě hlavou rodiny spíše ona nežli její manžel Michal Štika (51).

VIDEO: Štiky: Jaké má Charlotta IQ? Monika se nestačí divit!

Video
Video se připravuje ...

Štiky: Jaké má Charlotta IQ? Monika se nestačí divit! FTV Prima

„Tyto lži mohou vést u mnoha dívek a žen k anorexii... A proto je fér napsat pravdu, jak to má dcera s hubnutím, to je celé,“ vysvětlila Monika, proč se rozhodla široké veřejnosti odhalit tajemství Charlottiny proměny. Sama Charlotta se k tomu nikterak nevyjádřila, naopak sdílela několik rajcovních momentek na horách, kde rozepnula bundu a odhalila své mohutné poprsí na zasněženém svahu. Štíhlounký pas, jímž se pyšnila na sociálních sítích, ale v obrovské zimní bundě vidět není, což je matoucí...

Fotogalerie
88 fotografií