Herec Johnny Depp dal opět na trh svou francouzskou vesnici poté, co se ji předtím dvakrát pokusil prodat. Poslední neúspěšný pokus byl před pěti lety. Není divu, že malebná provensálská vesnička z 19. století nejde na odbyt – hvězda série Piráti z Karibiku si za ni žádá závratných 55,5 milionu dolarů, tedy 1 miliardu a 185 milionů českých korun.  Místo, které dosud říká „pane“ jednomu z nejznámějších hollywoodských herců, o kterém se poslední dobou píše v souvislosti se soudními tahanicemi s exmanželkou Amber Heardovou (34), leží zhruba 28 kilometrů od Saint-Tropez.

Depp vesničku koupil v roce 2000 a údajně do její rekonstrukce a oprav nacpal několik milionů. Tou dobou ještě žil s francouzskou herečkou a zpěvačkou Vanessou Paradisovou (48), interpretkou slavného songu Joe le taxi (píseň mimochodem nazpívala v pouhých 14 letech). Společně s manželkou a jejich dvěma společnými dětmi, Lily-Rose (21) a Jackem (letos v dubnu 19), zde trávili každé léto.

Je zde rozhodně co dělat - Deppova vesnice zahrnuje hlavní dům, šest domů pro hosty, soukromou restauraci a umělecké studio. K dispozici jsou také dva bazény, upravené náměstí, skatepark, tělocvična a vinná jeskyně.

VIDEO: Johnny Depp na premiéře filmu Alenka v říši divů 2 (2016)

Video
Video se připravuje ...

Johnny Depp na premiéře filmu Alenka v říši divů 2 (2016) Youtube.com

Depp za uplynulé roky vlastnil několik neobvyklých nemovitostí, včetně „sbírky“ střešních apartmánů v centru Los Angeles, soukromého ostrova o rozloze 45 akrů na Bahamách. Také měl obrovskou koňskou farmu v Kentucky, kterou prodal v březnu 2020. Na jejím prodeji tehdy vydělal více než 1 milion dolarů, čili více jak 21 milionů korun. Jistě tedy očekává, že i prodej francouzské vesničky nebude prodělečný.

Koneckonců, v poslední době nemá moc šancí vydělávat. Coby muzikant v kapele Hollywood Vampires si teď v době koronavirové moc neškrtne, také hereckých příležitostí ubývá. Kvůli soudům s Amber, která jej nařkla z domácího násilí, přišel například o prestižní kontrakt se společností Warner Bros. Měl se totiž objevit v dalším pokračování fantasy série Fantastická zvířata v roli černoknežníka Grindelwalda. Místo toho jej nahradí herec Mads Mikkelsen (55), představitel seriálového kanibala Hannibala.

VIDEO: Opilý Johnny Depp se skácel k zemi

Video
Video se připravuje ...

Opilý Johnny Depp se skácel k zemi /Youtube/

Fotogalerie
80 fotografií