Na konci října londýnský soud uznal, že Pirát z Karibiku Johnny Depp svou ex-manželku Amber Heardovou (34) fyzicky týral a zbil ji minimálně ve dvanácti případech, a dokonce někdejšího lamače dívčích srdéček nazval veřejně „monstrem“. To poté, co ho britský plátek The Sun označil za násilníka, což se slavnému herci pochopitelně nelíbilo a noviny žaloval. Jeho žaloba však byla zamítnuta, jelikož tvrzení zveřejněná v článku byla podle soudce „ve své podstatě pravdivá“. Reakce studia Warner Bros. na sebe nenechala dlouho čekat – okamžitě vyzvalo herce k tomu, aby se dobrovolně vzdal jedné ze svých velkých filmových rolí poslední doby.

Jak už to u velkých hollywoodských společností bývá, žádná nechce být spojována se sexuálními či jakýmikoliv jinými skandály. Pokud si vzpomenete na herce Kevina Spaceyho (61), tak toho stálo jeho zapletení do aféry „me too“ (respektive odhalení, že sexuálně obtěžoval začínajícího patnáctiletého herce) roli v úspěšném seriálu Domek z karet. Od té doby si před kamerami vlastně už ani neškrtl, jelikož se ho všichni bojí kvůli jeho pověsti obsazovat.

Přestože Depp o sobě tvrdí, že je nevinen, a hodlá se s Amber soudit i nadále, studio Warner Bros., co stojí i za jinou úspěšnou sérií z pera spisovatelky J. K. Rowlingové (55), tedy za příběhy mladičkého kouzelníka Harryho Pottera, rozhodlo jasně. Deppa nahradí ve Fantastických zvířatech jiný herec. Vedení slavné společnosti nepřesvědčily ani hromadně podepisované petice rozhořčených a nešťastných fanoušků, kteří se chtěli bít za Deppovo setrvání v roli...

VIDEO: Trailer ke snímku Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny

Video
Video se připravuje ...

Trailer ke snímku Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny Vertical Ent., Warner Bros.

Přestože se spekulovalo, že by oním vyvoleným mohl být irský fešák Colin Farrell (44), jenž přeměněného Grindelwalda ztvárnil v prvním filmu Fantastická zvířata a kde je najít, posléze se začalo šuškat, že by tuto roli měl získat charismatický Dán Mads Mikkelsen, známý například z fantasy snímku Doctor Strage, sci-fi Rogue One: Star Wars Story, anebo ze seriálu Hannibal, kde ztvárňuje titulní postavu slavného geniálního kanibala. Drby ze zákulisí se tentokrát ukázaly být pravdivými, a tak, milé dámy, milí pánové, připravte se na docela jiné pojetí vašeho oblíbeného antihrdiny...

Na stříbrná plátna by se měl tento snímek dostat 15. července 2022. Původní datum vydání filmu bylo sice stanoveno na příští rok, ale vzhledem ke koronavirové pandemii, která počátek natáčení z března letošního roku odsunula na pozdější termíny, a vzhledem k Deppovu šokujícímu soudu došlo nakonec k takovýmto zásadním změnám.

Na plac se pochopitelně vrátí ostatní hvězdy s touto frančízou spojené, jako je Eddie Redmayne(38) , Jude Law (47) či Ezra Miller (28), a na režisérskou sesličku usedne David Yates (57), co předtím natočil čtyři filmy o Harrym Potterovi.

VIDEO: Trailer ke snímku Fantastická zvířata a kde je najít

Video
Video se připravuje ...

Trailer ke snímku Fantastická zvířata a kde je najít Warner Bros

Fotogalerie
115 fotografií