Alena Šeredová na svém instagramu zahájila další sérii fanouškovských otázek a odpovědí. Jelikož poslední zprávy o ní hlásaly, že se nakazila koronavirem, je jasné, že většina otázek směřovala právě tímto směrem - zda už je zdravá a jak to tedy vlastně je.

„Jsem plná energie, ale bohužel jsem byla na druhém výtěru a jsem stále pozitivní a podle italského zákona jsem tedy zhruba dalších 7 dní v izolaci,“ přiznala otevřeně brunetka s tím, že je izolovaná už 14 dní. „Takže je to tady dlouhý,“ posteskla si. Přece jen nejvíc jí jistě chybí právě její rodina - partner Alessandro Nasi, šestiměsíční dcerka Vivi a také dva starší synové z předchozího manželství David Lee (11) a Louis Thomas (12).

„Naštěstí jsem to chytla jenom já, takže já jsem izolovaná a kluci a Vivinka jsou za zdí s Alessandrem,“ popsala, jak to nyní v jejich turínské domácnosti vypadá. Ostatní prý žijí svobodně, jen se s maminkou nesmí vídat a pokud potřebují, pošlou jí prý akorát zprávu. Sama modelka a herečka ani netuší, kde se vlastně nakazila. Přemítá, že se to možná stalo při zařizování nového bydlení po stěhování.

„První dny jsem byla smutná a včera, když jsem se dozvěděla výsledky vyšetření, tak jsem byla velmi zklamaná,“ popsala Alena své pocity a doplnila, že rodinu teď vidí jen občas z okna. Aby si izolaci zkrátila a úplně se nezbláznila, snaží se všemožně zabavit. Hodně prý čte, dokonce ukázala, že má rozečtenou knížku Zapisovatelé otcovské lásky. „Taky uklízím a reorganizuji skříň a pořád znova a znova a znova,“ smála se Šeredová, která žije v Itálii již od roku 2005. Zvládla si dokonce sama nabarvit vlasy a výsledek je skvělý. Ačkoliv se modelka vymlouvala na to, že má trochu pobledlý obličej a použila tak raději filtr, bylo vidět, že covid její krásu vůbec nezasáhl. 

VIDEO: Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! 

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Co se týče příznaků, zdá se, že v jejím případě nebyla nemoc tak agresivní jako u jiných, ovšem i tak si prožila své. Na pár dní prý ztratila celkově chuť a teprve pomalu se jí vrací zpět. Podobně to má i s čichem. „Nemám ho, ale abychom se zasmáli - za zdí mi žijou chlapi sami, tak je to možná i lepší,“ vtipkovala Alena. Dokonce své fanoušky uklidňovala, že test na covid nebyl tak hrozný, jak vypadá. „Přežili jsme to,“ podotkla.

1. vicemiss České republiky 1998 nyní hlavně doufá, že se její život již brzy vrátí do starých kolejí. Hlavně se už nemůže dočkat, až zase vezme do náručí svou Vivienne. „Hodíme se na gauč, budeme se objímat a smát, dávat si pusinky a všechno,“ maluje si svůj brzký návrat k rodině Šeredová, která dostala otázku i na to, jestli izolace ovlivnila její kojení. „Už jsem nekojila předtím, neměla jsem dost mléka,“ odtajnila česká kráska, co doufá, že pro ni tohle absurdní období již co nevidět skončí.

VIDEO: Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství! 

Video
Video se připravuje ...

Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství! Markéta Reinischová, Jan Jedlička


Fotogalerie
43 fotografií