Pyšná trojnásobná máma Alena Šeredová si v květnu přinesla domů vysněnou dcerku a od té doby jí věnuje obrovský prostor na svých sociálních sítích. S Charlotte se mazlí na snímcích nejen ona, ale i její tatínek a Šeredové partner, miliardář Alessandro Nasi (46), a stejně tak bráškové David (10) a Louis (12), které má Alena s fotbalovou hvězdou Gianluigim Buffonem (42).

Že péče o tři děti, zvláště pak o malé miminko, není řehole, Šeredová nepředstírá. Mnohokrát s fanoušky sdílela své různorodé pocity. Občas ukáže cennou realitu, protože ne vždy je vše tak krásné, jak jsme zvyklí prezentovat.

VIDEO: Tajemství Gotta! Naplánoval posmrtné překvapení. A horší průběh covidu u Grossové.

Video
Video se připravuje ...

Tajemství Gotta! Naplánoval posmrtné překvapení. A horší průběh covidu u Grossové. Blesk

Na dvojici roztomilých fotek bývalá vicemiss České republiky 1998 znázornila rozdíl mezi instagramem a realitou. První záběr zachycuje poslušně pózující Vivienne s dudlíkem v ústech a usměvavou Alenu v pozadí.

Na druhé fotce je krutá realita, tak důvěrně známá všem maminkám, které se kdy snažily o zachycení perfektního okamžiku. Místo klidového režimu jela Vivienne pořádnou divočinu a mámu tahala za vlasy. Aleně nezbývalo nic jiného než se tomu zasmát, protože podobně probíhá drtivá většina pokusů o dokonalou selfie s malým prckem.

VIDEO: Andresíková umírala nesvéprávná! A Koukalová neztrácí čas, je rozvedená.

Video
Video se připravuje ...

Andresíková umírala nesvéprávná! A Koukalová neztrácí čas, je rozvedená. Blesk

Fotogalerie
124 fotografií