Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo měl opravdu špatný rok 2020? Smolaři Trump i Meghan!

/
  • Kdo měl opravdu špatný rok 2020? Smolaři Trump i Meghan!
    2. ledna 2021 ● 10:35

    Některé světové osobnosti nebudou na uplynulých 12 měsíců vzpomínat v dobrém, spíš by na rok 2020 nejraději zapomněly. Chcete příklad? V první řadě Donald Trump nebo britský princ Harry se svou chotí Meghan.

  • 1.

    Donald Trump: Přišel o Bílý dům! (I Melanii?)

    Donald Trump (74) celý rok udivoval trapnými výroky a akcemi, není divu, že do prezidentských voleb nešel jako favorit. A také potom prohrál s Joem Bidenem (78). Z politiky ale mohl přesto odejít se ctí! Stačilo uznat výsledky voleb a poblahopřát vítězi. Ale to by nesměl být Trump ješitný narcis. Místo toho se zabarikádoval v Bílém domě, neuznává volební porážku, utrácí miliony za soudy a vyhrožuje, že Bidenovi nevyklidí po inauguraci 20. ledna Bílý dům.

    Navíc to vypadá, že přijde i o svou manželku. Melania (50) už má jeho chování až po krk a touží po rozvodu. I kvůli tomu začala podle magazínu Page 6 shánět na Floridě dům, zřejmě už jen pro sebe a syna Barrona (14).

    Prezident Donald Trump s manželkou Melanií před tradičním udělením milosti svátečnímu krocanovi
    Autor: Reuters

  • 2.

    Johnny Depp: Odsouzen za domácí násilí

    Johnny Depp (57) prohrál u soudu s deníkem The Sun spor o články, které popisovaly, jak bil svou exmanželku Amber Heardovou (34). Tím dostal nálepku násilníka, feťáka a alkoholika. Herec sice oznámil, že bude dál bojovat o svou čest, ale z miláčka Hollywoodu se rázem stal vyvrženec, který přichází o už dojednané role.

    Dostal stopku při natáčení dalších dílů Fantastických zvířat, ságy z dílny J. K. Rowlingové. Na konci roku zveřejnil na sociálních sítích zprávu, ve které popřál fanouškům krásné svátky a vzkázal, že doufá v lepší časy. „Tento rok byl těžký. Posílám všem svou lásku a respekt,“ uvedl na instagramu.

    Johnny Depp a Amber Heard
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Princ Harry a Meghan: Zavrženi rodinou a potrat

    Harry (36) býval miláčkem Británie, ale obliba se rychle zvrhla v nenávist poté, co se rozhodl s manželkou Meghan (39) prchnout od královských povinností do zámoří. Královna se o jejich rozhodnutí potupně dozvěděla z televize. Poddaní mu nemohou zapomenout, že před odchodem nechal ze státní kasy nákladně zrenovovat svoje sídlo. A také to, že z jejich peněz využívají špičkovou britskou ochranku. Meghan nedávno oznámila, že během pobytu v USA potratila dítě.

    Meghan a Harry přestavěli obývák.
    Autor: profimedia

  • 4.

    David z Beverly Hills: Utekla mu manželka

    Brian Austin Green (47) po skončení seriálu Beverly Hills 90210 další kariéru neudělal, tak se alespoň na akcích chlubíval svou nádhernou manželkou. Letos v květnu mu ale herečka Megan Foxová (34) utekla za muzikantem Colsonem Bakerem (30), známým jako Machine Gun Kelly.

    A jako na zlost se s ním teď neustále fotí a při každé příležitosti se nechává slyšet, jak je konečně šťastná. „Od chvíle, kdy jsme se poznali, jsme nerozluční. Jsme jako dvě poloviny jedné duše, které se po dlouhé době zase konečně setkaly,“ pochvaluje si Megan Foxová a rozedírá tím Brianovy rány.

    Megan Fox a Brian Austin Green
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    John Travolta: Vánoce bez manželky

    Smutné Vánoce letos prožil John Travolta (66). Poprvé je strávil jenom s dětmi Ellou (20) a Benjaminem (10), protože mu v červenci vzala rakovina milovanou manželku Kelly Prestonovou (†57). Strávili spolu 29 let a museli se vyrovnávat s velkou tragédií. Jejich autistický syn Jett (†16) zemřel v roce 2009 po silném epileptickém záchvatu.

    John Travolta s manželkou Kelly Preston
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Další letošní smolaři

    Hasič bez jackpotu

    Mike Boyd (49) z Británie týden co týden sází stejná čísla. Když se ale 11. prosince na obrazovce objevila ta jeho jako výherní s jackpotem 43 milionů Kč, neslavil. Byl zrovna na hasičské misi a vsadit nestihl.

     

    Zabitý kohoutem

    Filipínský policista zasahoval při kohoutích zápasech. Zemřel poté, co ho jeden z opeřenců břitvou připevněnou kvůli zápasu na pařátu sekl do stehna a zasáhl mu tepnu.

     

    Utiskovaní nudisté

    Nudisty u berlínského jezera Teufelssee letos obtěžovala přemnožená divoká prasata. Nejprve pašíci naháčům kradli jídlo, pak jednomu muži odnesli tašku i s laptopem, druhému šaty.

    Nudisty u berlínského jezera Teufelssee letos obtěžovala přemnožená divoká prasata.
    Autor:  Reuters, Profimedia.cz

    Fotogalerie
    77 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy