Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rozmrzelý Trump: Manželce zkritizoval renovaci floridského sídla, uklidnil ho opět golf

Autor: Darina Jíchová - 
30. prosince 2020
15:35

Prezidenta Spojených států Donalda Trumpa čeká v lednu stěhování z Bílého domu, jeho kroky zřejmě povedou na Floridu do jeho sídla Mar-a-Lago. Napovídá tomu iniciativa první dámy Melanie Trumpové, ta totiž už na podzim začala s renovací domu. Zdroj blízký rodině sdělil stanici CNN, že Trump není moc spokojený s modernizací svého oblíbeného sídla, kde tráví vánoční svátky. Z domu nechal vyhodit dekorace z tmavého dřeva a bílého mramoru.

Zdroj pro CNN sdělil, že Trumpova nálada se po příjezdu na Floridu ještě zhoršila, rozezlila ho nová podoba Mar-a-Lago, sídla, kam by se měl po lednové inauguraci demokrata Joea Bidena přestěhovat. O jeho špatném rozpoložení informoval novináře zdroj z prezidentova golfového klubu, Trump totiž Vánoce tráví především na greenu.

Trump se uklidňuje na golfu

Prezident USA Donald Trump na golfu Prezident USA Donald Trump na golfu | Reuters

Další z místních popsal, že Trump nechal ze svého sídla „vyházet“ bílý mramor a tmavé dřevo, dekorace, které během renovací přidala první dáma. „Byl z toho evidentně rozladěný,“ komentoval zdroj pro CNN. Trumpovi jsou na Floridě od 23. prosince, prezident sice sliboval, že bude neúnavně pracovat, místo toho se ale uklidňuje na golfu.

Aktivní je převážně na twitteru, kde denně Američanům připomíná, že listopadové prezidentské „volby byly zmanipulované“. Twitter všechny jeho podobné příspěvky označuje za sporné, vítězství demokrata Bidena už totiž potvrdil i sbor volitelů. Trump zatím svou prohru neuznal.

Kvůli výzdobě se s manželkou nepohodl dřív

Reportérka CNN Kate Bennettová uvedla, že renovaci floridského sídla prováděla dekoratérka Tham Kannalikhamová, přeměna rodinných pokojů „však nelahodila Trumpovu vkusu“. „Prostě se mu to nelíbilo,“ prohlásil jeden ze zdrojů CNN. Nové dekorace podle všeho nebyly to jediné, co prezidenta pobouřilo. Jeho stížnostmi na renovaci se podle zdroje baví skoro všichni zaměstnanci golfového klubu.

Není to poprvé, kdy se prezident a první dáma dostali do střetu kvůli výzdobě, Trumpovi se nelíbila ani renovace letního sídla amerických prezidentů Camp David. Její projekt přijel zkontrolovat na Den Díkuvzdání, zdroj dodal, že z toho také nebyl moc nadšený.

Video  Podle konspirátorů Trumpová užívá dvojnici.  - Reuters
Video se připravuje ...

blamal ( 30. prosince 2020 23:01 )

Rozcapenej kreten

strejda777 ( 30. prosince 2020 18:17 )

No jo no, Trampíka teď už nic nebude bavit. Jeho největším "koníčkem" bylo prezidentování, ale co teď? Myslím, že všichni kolem něho to nebudou mít lehké......takový naštvaný chlap dokáže docela zkazit každý den.

Zobrazit celou diskusi