Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exporadkyně: Melania počítá minuty do rozvodu. Čeká, až Trump opustí Bílý dům

Autor: Mii - 
8. listopadu 2020
11:22

Americký prezident Donald Trump před několika hodinami ztratil šanci strávit další čtyři roky v čele USA. Dost možná ale brzy ztratí i svou ženu Melanii. Vztah svérázného podnikatele a slovinské modelky podle lidí z jejich okolí dlouhodobě nebyl ideální, první dáma však nechtěla způsobovat problémy, dokud byl její muž prezidentem. Tato „překážka“ po vítězství Joea Bidena padá. Hned jak Trump opustí úřad, požádá Melania o rozvod, tvrdí bývalá mediální poradkyně Bílého domu Omarosa Manigaultová Newmanová. Informuje o tom server Dailymail.

Psal se rok 2016 a Donald Trump právě vyhrál prezidentské volby. Melania Trumpová pláče, nejsou to ovšem slzy nadšení. „Nikdy nechtěla, aby vyhrál,“ zní dnes již legendární věta, kterou pronesla její kamarádka Stephanie Wolkoffová. Ta opakovaně o vztahu Melanie a Donalda na veřejnosti mluvila, dokonce o první dámě napsala knihu.

V ní jsou popsány detaily vztahu prezidentského páru, který by se dal nazvat jako transakční. Melania otálela pět měsíců, než se s jejich synem Barronem odstěhovala do Bílého domu. Vysvětlovala to slovy, že čekala, až dokončí školu, Wolkoffová je ale přesvědčena, že to bylo kvůli tomu, že už tehdy mezi manžely nepanovala žádná láska. Expřítelkyně rovněž tvrdí, že celé poslední roky Melania i Donald spali v oddělených ložnicích.

Video  Trump přiletěl s Melanií na Floridu, nenechala se vzít kolem ramen  - Reuters
Video se připravuje ...

Známé jsou i záběry z oficiálních návštěv, na kterých první dáma odmítá držet svého muže za ruku. Prakticky nikdy se neusmívá, spíše vypadá, že přítomnost Trumpa je jí nepříjemná. Odpor byl dokonce natolik zjevný, že na sociálních sítích vzniklo několik skupin, kde lidé řeší, jak „vysvobodit“ Melanii z vlivu Donalda.

Problémy odmítá, ale může o tom vůbec mluvit?

První dáma si zřejmě pomůže sama jediným možným způsobem – ukončením manželství. „Melania počítá každou minutu, dokud nebude (Trump, pozn. red.) pryč z úřadu a bude moct požádat o rozvod,“ tvrdí bývalá mediální poradkyně Bílého domu Omarosa Manigaultová Newmanová. „Kdyby se o to pokusila, když byl prezidentem, a takto ho zostudila, našel by způsob, jak ji potrestat,“ vysvětluje exporadkyně, proč Melania vyčkává.

Navzdory těmto tvrzením první dáma tvrdí, že se svým manželem mají skvělý vztah a nikdy se nehádají. O reálném stavu věcí ale nemůže mluvit, říká právnička Christina Previtová. Podle ní tuto dohodu obsahuje předmanželská smlouva, kterou Melania s Trumpem má. Prezident se na podobné věci domluvil i s jeho předchozí manželkou Marlou Maplesovou.

moudivlacek ( 9. listopadu 2020 10:55 )

Mně je mimořádně fyzicky odpornej a nikdy jsem vedle něho nestála. Takže se jí ani nedivím, že už se těší. Docela si na ní cením, že se nijak nepřetvařovala

villon ( 9. listopadu 2020 10:19 )

Zase bych to tak neprožíval, když si ho brala tak možná nebyl tak tlustej a stálo mu péro, ale jinak to byl ten samej Tramp.

Šťastnější bez něj bude z hlediska toho, že už s nim nebude muset žít.

Šťastnější bez něj NEbude z hlediska toho, že kdyby s nim nikdy nežila, nebyla by tolik ve vatě. Ledaže by ji vydělil jako ten další americkej vocas tu českou zlatokopku Christovovou.

alumno ( 9. listopadu 2020 00:10 )

Tohle se tak nějak ví už dlouho, ostatně, jinak by to snad ani nebylo možné. On je fyzicky i morálně mimořádně odporný a že ona měla problém kolikrát i vedle něj jenom stát, to viděl každý. Stejně tak dávala celkem jasně najevo, co si myslí o jeho šovinismu atd.
Takže není divu, že už to opravdu nemůže vydržet a bude od něj zdrhat, co to půjde. Bez něj bude rozhodně šťastnější (pokud jí pak ten haj.zl nebude dělat ze života peklo). Ale předpokládám, že ona na něj za ty roky opravdu hodně ví, takže to asi nebude riskovat.

Arany ( 8. listopadu 2020 22:16 )

Je to sebestředné hovado, ten prezidentský zázrak.

Arany ( 8. listopadu 2020 22:14 )

Samozřejmě. Vždyť je to tisk pro blbce, které udělali z normálních lidí.

Zobrazit celou diskusi