Nejprve se spolu objevili na akci u příležitosti mistrovství v americkém fotbalu Super Bowl, pak ale přišel pro fanoušky slavného páru pořádný šok. Krátce poté, co se objevily spekulace o údajné nevěře ze strany Machine Gun Kellyho, smazala Megan Foxová ze svého instagramu veškeré společné fotografie. 

V posledním příspěvku navíc sdílela krátké video, na kterém v kovovém sudu pálí jakési dopisy a další věci a všechno završila popiskem o prolhanosti a nečestnosti. „Cítím prolhanost, táhne ti z dechu,“ okomentovala. Jedná se o slova z písně Pray to Catch Me zpěvačky Beyoncé (41), ve které se vyzpívává z nevěry Jaye-Z (53). 

Krásná kytaristka 

Takový krok pochopitelně vyvolal řadu otázek a nechápajících komentářů, na které se zpěvačce zřejmě nechtělo odpovídat...

Hlavní podezřelou, která měla rappera „odloudit“, je jeho pohledná kytaristka Sophie Lloydová. „Dal se dohromady se Sophie?“ ptali se někteří. „Možná jsem se já dala dohromady se Sophie,“ odpověděla Megan. Krátce poté ale herečka celý svůj profil raději smazala. Oficiální potvrzení rozchodu zatím nepřišlo, kroky herečky jsou ovšem minimálně podivné.

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox nafotila serii kontroverzních fotografií pro magazín Interview. /YouTube.com/

Pití krve a sadistické zásnuby

Dvojice spolu přitom dosud udržovala jeden z nejbouřlivějších vztahů amerického showbyznysu. Foxová se například nechala slyšet, že si Machine Gun Kellyho vymyslela, když jí byly 4 roky, a on se potom skutečně zhmotnil. Jindy mu zase na sítích přikazovala, aby ji buď „zabil, nebo oplodnil“. Nechyběly ani zkazky o tom, že nikdo krásnější zatím nekráčel po planetě Zemi. 

Dvojice na sebe také upozornila, když navzájem pila svou krev, nebo když rapper požádal herečku o ruku se speciálním prstenem, který se zapichuje do kůže a způsobuje bolest, pokud se ho pokusíte sundat. 

Fotogalerie
71 fotografií