Hvězda Transformerů nebo hororu Bacha, kouše Megan Foxová se netají tím, že je bisexuální. Ve skutečnosti se tak podle ní rodíme všichni, do podvědomí nám ale zasahují různé vlivy z vnějšího prostředí a my se pak od své přirozenosti odkláníme. 

Známá provokatérka se teď obrátila na dámskou část svého publika a na svém instagramu uveřejnila výzvu, že hledá milenku. „Aktuálně hledám přítelkyni. Žádosti prosím posílejte do zpráv,“ napsala k fotce, na které zase jednou vystavuje svůj věhlasný hrudník. 

Na novinku okamžitě zareagovaly tisíce lidí – mezi nimi například australská herečka, modelka a moderátorka Ruby Rose (36). „On ti Machine Gun Kelly nepředal moji žádost? Dala jsem mu ji, když jsme natáčeli Ve znamení býka,“ okomentovala žertem příspěvek. 

A co na to sám Kelly? „Myslím, že na tohle nemáš evidenční kapacitu,“ napsal pod inzerát, který okamžitě zaplavily zamilované vzkazy. 

Megan Fox a Machine Gun Kelly, vlastním jménem Colson Baker (32), se zasnoubili v lednu 2022. Kontroverzní rapper si zvolil svůj pseudonym podle gangstera z doby americké prohibice George Celina Barnese (†59). Barnes si začal říkat Machine Gun Kelly podle své oblíbené zbraně. Později v Alcatrazu mu někteří spoluvězni posměšně přezdívali Pop Gun Kelly, protože měl tendenci své eskapády zveličovat. 

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox nafotila serii kontroverzních fotografií pro magazín Interview. /YouTube.com/

Fotogalerie
158 fotografií