Herečka Megan Foxová a její o 4 roky mladší partner, rapper, který si říká Machine Gun Kelly, dorazili bok po boku na premiéru hudebního dokumentu Machine Gun Kelly's Life in Pink. Na slavnostní akci, která se konala v New Yorku, přišly tyhle dvě hrdličky dokonale sladěné – pro tento večer se dvojice nechala inspirovat názvem dokumentu a zvolila samozřejmě výrazné růžové odstíny, díky nimž se ihned ocitla v hledáčku všech přítomných fotografů.

Slavná dvojice, co se do sebe zakoukala během natáčení krimi thrilleru Po stopách vraha, se toho rozhodně nebála. Zatímco muzikant a příležitostný herec si oblékl růžovo-modrý top, který odhaloval jeho potetované břicho, doplnil jej korálkovým náhrdelníkem jak od babičky a nahodil růžový přeliv, a stejně tak Megan, co se proslavila sci-fi sérií Transformers, předvedla svou novou image zahrnující světle růžové kadeře.

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox a Mike Tyson ve vtipně pojaté reklamě /Youtube/

Okamžitě se začalo spekulovat, zda si Megan skutečně odbarvila vlasy, anebo si na ten jeden večer vzala paruku. Je totiž pravdou, že by jí tento odstín dokonale šel k pleti... Jenže jenom málokdo se při pohledu na tuhle hollywoodskou sexbombu dokázal soustředit právě na vlasy. Megan totiž vsadila na odvážné šatičky, jež spíše odhalovaly, než zahalovaly její poprsí, a po celý večer měla co dělat, aby tenkou látku uhlídala a nic jí nevykouklo...

Fotogalerie
97 fotografií