Megan Foxová, rodačka z Tennessee, začínala svou kariéru jako modelka. Kráska s francouzskými, irskými a indiánskými předky se záhy uchytila v Hollywoodu. Přestože mezi její první herecké příležitosti patří jedna z vedlejších rolí v rodinné komedii Sestry na Bahamách, kde si, tehdy patnáctiletá, zahrála po boku známých dvojčat Mary-Kate a Ashley Olsenových (35), velké hlavní role se dočkala o šest let později – ve sci-fi snímku Transformes.

Role sexy opravářky aut Mikaely ji katapultovala mezi hvězdy nejzářivější. I když ji diváci milovali, filmoví kritici už méně. Získala celou řadu nominací na posměšné Zlaté maliny, co se udělují za nejhorší herecké výkony – například za snímky Jonah Hex, za oba díly Želv Ninja či krimifilm Po stopách vraha, kde se poznala se svým současným partnerem – hercem a muzikantem Richardem Colsonem Bakerem (32), který si říká Machine Gun Kelly.

VIDEO: Megan Fox a Mike Tyson v reklamě

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox a Mike Tyson v reklamě /Youtube/

Než začala randit s tímto již na první pohled originálním umělcem, se kterým by podle mnoha spekulací měla být v jiném stavu, byla jedenáct let provdaná za herce Briana Austina Greena (48), někdejší hvězdu seriálu Beverly Hills 90210. Spolu mají tři syny, Bodhi Ransoma (8), Noaha Shannona (9) a Journeyho Rivera (5). V průběhu let, kdy žije pod drobnohledem médií, se však její vizáž výrazně změnila. A i když tvrdila, že nikdy nepodstoupila žádnou plastiku, nikdo jí to nevěří.

Stačí se totiž podívat na fotky z počátků její kariéry, kdy vypadala docela jinak. Podle plastických chirurgů, kteří se na její proměně samozřejmě nepodíleli, má silikonová ňadra, několik plastických operací nosu, „přifouknuté“ rty, lícní implantáty a do obličeje si pravidelně nechává aplikovat botox, díky čemuž její tvář začíná připomínat nehybnou masku. Sice krásnou, ale pořád jenom masku... Což je u herečky celkem dost velký hendikep.

Fotogalerie
51 fotografií