Populární zpěvačka Hana Zagorová za sebou nemá nejlepší životní období. Během koronavirové pandemie prodělala nákazu virem covid-19, a od té doby ji trápí nepříjemné následky, a kromě celoživotní choroby krve, kvůli níž musí dvakrát týdně dojíždět na transfúze, se teď potýká i s osteoporózou. Úbytek kostní hmoty se vyvinul v bolestivé zranění, zlomila si čtyři obratle, a tak musí nosit korzet. 

Není tedy divu, že se o ni její příznivci začali obávat. Zrušená vystoupení nevěstila nic dobrého, Zagorová však všechny své fanoušky v pořadu Showtime ujistila, že se hodlá zase vrátit do záře reflektorů. „Musím být hodně v posteli, ale už jsem začala chystat desku. Mám zatím hotových sedm písniček a jsou moc krásný,“ ujišťovala je. A že tráví čas i mimo lůžko, kde ji láskyplně opečovává její manžel Štefan Margita (65), to teď dokázala na sociální síti.

VIDEO: Hanka Zagorová se po čase ukázala: Tvůrcům svého muzikálu poslal vzkaz!

Video
Video se připravuje ...

Hanka Zagorová se po čase ukázala: Tvůrcům svého muzikálu poslal vzkaz! Divadlo Kalich

"...a letošní clematis už začal! To je krása, že?" napsala k momentce, která byla pořízená na balkoně jejího domu, kde stojí vedle rozkvetlých kvítků popínavých plaménků. "Hanko, krása. Jaro," reagovala na snímek bývalá první dáma, herečka Dagmar Havlová (69). Svým lajkem fotku ocenila například herečka Daniela Šinkorová (49), spisovatelka a vdova po Miloši Formanovi (†86) Martina (56),  zpěvačka Monika Absolonová (45) či herec Martin Zounar (54).

Fotogalerie
49 fotografií