O neveselou zprávu se se svými fanoušky podělila na sociální síti. „Moji nejmilejší, bolavá záda v důsledku prasklých obratlů mě stále velmi omezují a musím bohužel respektovat doporučení lékařů a odložit návrat na pódia… S producenty jsme se dohodli na zrušení všech koncertů, do doby, než se vám budu moci předvést ve formě, jak mě znáte,“ uvedla Hanka Zagorová na Instagramu.

Pro své příznivce má ale i jednu dobrou zprávu. „Ale abych vám i sobě udělala alespoň trošičku radost, začali jsme vybírat písničky na novou desku, kterou uděláme letos a od dubna zase začneme s Randem na Instagramu. Těším se na vás a doufám, že to bude brzy,“ dodala jedenáctinásobná slavice.

Na oblíbenou zpěvačku se v poslední době zdravotní obtíže kupí. Po prodělaném covidu ji potrápil postcovidový  syndrom. A jako by to nestačilo, nalomila si tři obratle. Bolestivé zranění ji potrápilo už při natáčení silvestrovského pořadu s Jiřinou Bohdalovou„Nebylo jí tam vůbec dobře. Bolela ji k tomu všemu ukrutně záda, což způsobily nalomené obratle, jak se později zjistilo. Těch zdravotních problémů je na ni najednou strašně moc,“ prozradil dříve kapelník Boom!Bandu Jiří Dvořák (58).

Video: Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video
Video se připravuje ...

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích. Bára Horáková

Fotogalerie
32 fotografií