Erbová po dlouhé době vystavila své proslulé vnady v bikinách a na instagramu se svěřila, jak prožívá dovolenou v jižní Asii. „V té vodě člověk fakt potká všechno. Rejnoka, žraloka, ryby, želvu, mantu, vodního hada... Nechápu, proč nepotkám třeba hezkého chlapa,“ posteskla si s humorem sobě vlastním. 

Nevhodné poznámky staršího muže

Jeden „zajímavý“ muž ji nicméně přece jen oslovil. Nebyl to ale žádný krasavec, nýbrž starší pán, který jí nejprve vysekl kompliment, jaká je krásná maminka. „A vzápětí položil otázku: ,Jste vdova?'“ svěřila se modelka ve středu na Mezinárodní den žen. 

„Na Maledivy musí jezdit všichni jen zamilovaní?! Chjo, to jsou dneska věci. Kolikrát jsem rozvedená, jsem pro jistotu neříkala, možná by si myslel ještě něco horšího a nevím, jestli bych to chtěla vědět,“ popsala poměrně nepříjemný zážitek a dodala, že pro dnešek zřejmě doplavala a vyráží na drink. 

Hadí panika

Aby toho nebylo málo, políčila si na Erbovou i příroda. „Celoživotní fobie z hadů a dnes si ke mně jeden doplaval. Celý ostrov mě opravdu slyšel a moje dcera mě málem oživovala,“ prozradila. Dokonce ukázala i fotku, na které je had od modelky opravdu jenom kousíček. Vodu kolem sebe tak od té doby raději bedlivě kontroluje...

Video
Video se připravuje ...

Překvapivý vývoj pornoútoku na Erbovou: Řepka v tom zůstal sám, Kristelová dala ruce pryč! Blesk TV

Fotogalerie
75 fotografií