V sobotu se Vlaďka na sociální síti pochlubila svatebním oznámením, kde stojí Vlaďka a Jozef – Budeme se brát – 9. 9. 2022 v 11 hodin – La Casa Nuzirov. Posléze přidala několik fotek z údajné veselky. Třetím manželem se měl stát model Jozef Krč.

„Příběh právě začíná. Svatba je pro většinu lidí vrcholným bodem v jejich životech. Dokonalé svatební místo je základ perfektní svatby,“ radila dvakrát rozvedená Erbová

Na první pohled to vypadalo jako skutečná svatba, ale při bližším pohledu leckomu došlo, že je tam těch označených firem na spolupráci nějak moc.

Video
Video se připravuje ...

Krásná topmodelka Michaela Kociánová: Baví mě vydělávat modelingem! Markéta Reinischová

„Děkuji celému týmu, který se podílel na krásném svatebním fotoeditorialu. Bylo mi ctí být součástí tohoto projektu. Především děkuji Jozefovi, že do toho se mnou šel. Závěrem se omlouvám všem, které jsem uvedla v omyl, nebyl to záměr. Zatím neztrácím víru a na to své možná poslední ‚opravdové‘ si ještě chvíli počkám. S velkou pokorou vám i přesto děkuji, že jste se mnou sdíleli vaši upřímnou radost,“ šla s pravdou ven silikonová modelka. 

Zda takové mystifikace připomínající hry na pionýrském táboře má zapotřebí, je otázkou... Ale kšeft je kšeft.

Fotogalerie
36 fotografií